Skocz do zawartości

www.seo.net.pl

krupek

Rekomendowane odpowiedzi

Zmieniam na swoich stronach na nowszy skrypt. No i oczywiscie nie chce mi aktywowac strony.

Kontaktu z seo.net to nie ma praktycznie zadnego

Podany nr gg ktory znalazlem jest bledny (takie info dostalem), wyslanie maila przez formularz ze strony konczy sie bledem.

Wyslalem wiadomosc na pw na forum seo.neta i czekam...

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Coś tam chyba znowu kombinują.. Do przedwczoraj aktywowałem stronki normalnie, wczoraj ani na starej wersji skryptu ani na nowej. GG Krupka gdzieś tu podane - działa, nawet jest dostępny. Coś tam mieli zrobić..

Mi ostatnio pomogło skasowanie wszystkich plików w katalogu seoneta po czym usunięcie i ponowne dodanie serwisu do systemu. Działa dla większości stron z jakimi miałem problemy. Jednak nie dla wszystkich. A najnowszy skrypt zainstalowany mam już na wszystkich domenach w systemie.

Poprawcie sobie formularz kontaktowy na stronie.

Od kilku dni nie moge sie doprosic o pomoc przy aktywacji stron...

1). Nie mogę się zalogować (poprawny login i hasło na 100%)

2). Nie działa odzyskiwanie hasła.

Dołączam się do prośby bo nie dostałem maila aktywacyjnego a mam pocztę na o2.

Paweł

-------------------------------------------

czasem mail z odzyskiwaniem hasla przychodzi po kilku/kilkunastu godzinach, albo w momencie jak drugi raz klikniesz odzyskiwanie wtedy przychodza dwa na raz - szybciej :)

P.S. pisanie na tym forum informacji nie ma sensu - nie dojdzie do Krupka - taka jest polityka. walcie na gg podane na forum seo.net bezposrednio

Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie!

Rabat dla użytkowników PiO!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności