Skocz do zawartości

www.seo.net.pl

krupek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

znowu powiecie, ze jestem jakims posrednikiem :rolleyes: support seo.net swiadomie 'nie istnieje'. Krupek go sobie odpuscil i skupia swoje sily na dzialaniu systemu - zeby nie bylo padow, zeby nie bylo bledow, itd.

Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie!

Rabat dla użytkowników PiO!

hej,

zmieniłem sobie siga tylko statystycznie chyba za mało piszę...

w razie problemów z seonetem, kontakt w stopce.

Jeżeli tylko będę w stanie pomóc - pomogę ale nie jestem jasnowidzem nie znam ustawień

każdego serwera www i nie znam na pamięć każdego CMSa.

Pozdrawiam

Paweł, www.seo.net.pl project manager

potęga umysłu

Czy w Seo.net jest planowana taka funkcjonalność, że każdy link mogę wyświetlić w różnych miejscach na stronie?

Coś takiego jest w LiveLink.pl i bardzo sobie chwalę tą funkcjonalność. Nie wszystkie strony to totalne śmieciary i dobrze jest wrzucić jakiś link w lewy panel, jakiś w prawy, reszte w stopkę itp. Jest wtedy lepsza kontrola nad wyglądem strony, no i można sensownie otoczyć każdego linka kodem HTML.

Skuteczne kampanie AdWords - Redseo.pl

• 2 tygodnie później...
Czy w Seo.net jest planowana taka funkcjonalność, że każdy link mogę wyświetlić w różnych miejscach na stronie?

Można w każdym systemie to zrobić, pytanie czy robot systemu to wytrzyma i nie wywali autoryzacji. Dajesz jakiś unikalny separator w funkcji wyświetlającej linki, potem dzielisz w php, i masz tablicę z różnymi linkami, które wyświetlasz gdzie chcesz. Gdzieś na forum e-weba to było opisane, w seonecie chyba się da analogicznie, o ile boty przeżyją to :)

Coś site seonet nie sprawdza u mnie chyba od tygodnia. I statyczny system czasem ma pady w postaci takiej, że codziennie nie ma takiego przyrostu linków jak jest ustawiony. Czasem sobie wzrośnie o te 20, czasem nie, a wolne punkty są.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności