Skocz do zawartości

www.seo.net.pl

krupek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Widze w zakladce Moje Przelewy tylko punkty dynamiczne.

Czy nie moge sprzedawac punkty statyczne?

punkty statyczne mam.

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jak ustawić pozycjonowanie stronki która jest no od 2003 roku czyli dość stara żeby nie przepozycjonować i nie wpaść w filtr.

Na razie mam takie ustawienia:

PKT dynamiczne: 29 670

PKT statyczne: 7 025

Nowy zestaw: dysk

Ilość linków : 1

Limit punktów : 7 tysięcy (K)

Brak zadań

Ilość stron: 40

Ilość linków: 1 100

Koszt: 464

Tak w panelu pokazuje. Dalej jak klikne na link pokazują sie nastepujące dane:

www.link.pl

pobrań: 274

Priorytet: 10 - ustawiłem

punkty: 7 k

limit dzienny: 20 - ustawiłem

max linków 500 - ustawiłem

Średnia ilość stron / linków : 40 / 1 100

I tu mam kilka pytań czy wszystko według was jest ok. czy czegoś nie pomieszałem albo za mało albo za dużo.

Co to jest limit dzienny czago linków ? stron na których pojawi się link.

Co to jest max linków ustawiłem na 500 ale nie rozumie max linków dziennie miesięcznie zaksięgowanych ?

Trochę to niejasne ... a w pomocy systemu nie wyczytałem dokładnych informacji na ten temat ...

Dziękuje z góry za odpowiedź :)

za mało, za dużo, to masz ustalic Ty obserwując rezultaty

limit dzienny to ilość linków jakie Ci przypadnie najwiecej w danym dniu, może Ci przypaść mniej, tyle samo, ale nie więcej

max linków to granica do ktorej Ci będzie przybywać linków, nie ważne czy w dniu*, miesiącu**, roku, wielu lat, jak będziesz miał 500 przydzielnych, nie dostaniesz więcej, do czasu podniesienia ilości :)

* - jak dzienny dasz 500 to możesz załatwić w dzień

** - jak dasz dzienny 20 to w miesiąc się uwiniesz

itd

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

• 2 tygodnie później...

czy jest na sali lekarz ?

Od kilkunastu dni codziennie system zeruje mi jeden projekt, pierwszy od góry - zawsze ! I codziennie z rana musze wpisywac tam liczbę pkt i wciskać zapsiz. Ilośc punktow mam dużą - zapas jest kilku tysi pkt.

Czy da się jakoś ten problem rozwiązać ?

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

hej,

sprawa wygląda następująco: jeżeli masz 500,000 pkt na zestaw oraz 100 stron i podczas update site

za jedną stronę otrzymujesz mniej o 10,000 pkt, a za drugą więcej o 10,000 pkt to sumarycznie masz tyle samo punktów. Jednak podczas update site przez krótki okres masz 490,000 pkt co jest niewystarczającą wartością na pokrycie zapotrzebowania na ów zestaw i dlatego jest on zerowany.

Być może przeniesienie linków do zestawu głównego rozwiąże problem.

Pozdrawiam

Paweł, www.seo.net.pl project manager

potęga umysłu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności