Skocz do zawartości

www.seo.net.pl

krupek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

hej,

jasne, że żyję ;).

Cały czas udoskonalamy wersję statyczną systemu poprzez próby analizy keywordów na linkowanych stronach.

Z rzeczy zaległych zostało nam wdrożenie przelewów pkt statycznych, co niebawem nastąpi.

Generalnie kilka bardzo fajnych rozwiązań za dłuższy okres (pod koniec roku) się pojawi.

Pozdrawiam

Paweł, www.seo.net.pl project manager

potęga umysłu

@krupek: to zmien algorytm bo to nieladnie wygląda - skoro mam pokrycie a system podczas update odejmuje a potem dodaje to niefajnie wychodzi.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Cały czas udoskonalamy wersję statyczną systemu

Zamiast go udoskonalać wpierw go w końcu naprawcie - u mnie od 2 miechów nie przydziela tych linków - sygnalizowałem Wam błąd już tyle razy i 0 odzewu z Waszej strony.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

hej,

zauważ proszę, że algorytm działa od samego początku w ten sam sposób.

Serwis 1 traci pkt i jest -10,000 pkt, za 2h serwis 2 zyskuje pkt i jest +10,000 pkt sumarycznie wychodzi na zero, jednak podczas 2h ilość punktów nie jest wystarczająca na zestaw.

Teoretycznie możesz skorzystać z funkcji zadań gdzie ustawiasz aby codziennie system przydzielał określoną ilość punktów na zestaw, imho lepszym rozwiązaniem jest przeniesienie linków do zestawu głównego lub zostawienie trochę większego zapasu punktów w zestawie głównym niż 1-2%.

[edyta]

@GD kliknij do mnie teraz na GG tylko od razu napisz o co chodzi i nie każ mi się bawić w zgadywanki ;)

Pozdrawiam

Paweł, www.seo.net.pl project manager

potęga umysłu

Krupek zgodzic się z Tobą nie moge bo tak się dzieje nie od zawsze tylko od jakiegos czasu - rzędu 2-3 tygodni (nie mam doskonałem pamięci wiec nie odpowiem w kwestii czasu na 100%).

Rozumiem, ze tak ma być i musze sobie BOTa napisać :)

tylko jaką mam gwarancję, że jak rpzeniosę wwszystko do kat. głownej to inne nei zaczna się sypać ?

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• 2 tygodnie później...

ponieważ nei moge edytowac dopiszę:

dawno nie było update'u stron ... można by tak zapuścić maszynkę niech pomiele - mam dane sprzed 4 tygodni a kasowac danych raczej nie wchodzi w rachube.

• 2 tygodnie później...

Mam takie pytanie, korzystam z systemu wymiany linków seo.net.pl od miesiąca. Dopalam nim 3 strony na łatwe frazy przykładając 2,000 pkt. Nie widzę żadnej różnicy w wynikach, mam dopalić więcej punktów? Korzystam z kilku systemów wymiany linków i na innych widziałem jakieś efekty, a tutaj jakoś nie mogę podnieść pozycji. Poczekać jeszcze, a może dodać więcej punktów?

Mam takie pytanie, korzystam z systemu wymiany linków seo.net.pl od miesiąca. Dopalam nim 3 strony na łatwe frazy przykładając 2,000 pkt. Nie widzę żadnej różnicy w wynikach, mam dopalić więcej punktów? Korzystam z kilku systemów wymiany linków i na innych widziałem jakieś efekty, a tutaj jakoś nie mogę podnieść pozycji. Poczekać jeszcze, a może dodać więcej punktów?
dorzuc stopniowo punkty. nie mozesz porownywac np. 2k seo.net do 2k weblinka, bo weblink zawsze wygra, bo inaczej liczy punkty.

Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie!

Rabat dla użytkowników PiO!

przydział linków tez leży :soczek:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności