Skocz do zawartości

www.seo.net.pl

krupek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam problem.

kilka godzin temu- właściwie 5 sprawdzałam swoje konto. Stan punktów był jak trzeba, Weszłam tam przed momentem i nie wiedzieć czemu liczba punktów spadła mi o jakieś 60k

Z czego to może wynikać?

Wszystkie strony są aktywne

Pozdrawiam

Specjalny przewodnik po krakowskim Kazimierzu. Imprezy, knajpy, restauracje - Kazimierz bez tajemnic

Fantastyczny Gabinet kosmetyczny Kraków

Menopauza - objawy, przyczyny, leczenie w serwsie dedykownym problematyce kobiecej

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Możliwe, ale mało prawdopodobne bo sprawdzałam również i site przy pierwszym tego dnia logowaniu. Nie widzę jakiejś powalającej różnicy w ilości. Poczekam, moze to tylko jakieś zawirowanie. Dzięki za odpowiedź

Specjalny przewodnik po krakowskim Kazimierzu. Imprezy, knajpy, restauracje - Kazimierz bez tajemnic

Fantastyczny Gabinet kosmetyczny Kraków

Menopauza - objawy, przyczyny, leczenie w serwsie dedykownym problematyce kobiecej

Cięko powiedzieć jako, że ja nie widzę by coś się zmieniło od kilku dni więc to chyba nie wina systemu. Jeżeli site Ci nie spadł jak piszesz t może pr uaktualniło po oststnim update na twoich domenach dodanych do systemu. Popatrz na te parametry bo ten system chyba głownie wylicza pkt na podstawie pr i site

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

• 2 tygodnie później...
no i powiedźcie co ja mam robić...

Naprawdę dziwię Ci się, za rączkę trzeba Ciebie prowadzić ? , nie potrafisz wyciągnąć wniosków ? Czy nie ma już żadnych innych SWL ?

Ja sobie nie wyobrażam sytuacji w której nie odbieram tel od klientów - dla mnie to samobójstwo albo nie mogę skontaktować się z suprtem

krzepa - a numer GG do KRUPKA podawany byl kilka razy

kolejna rzecz w tym temacie wypowiada sie drugi admin systemu, wystarczy napisac do niego na PRIV i bedziesz mial to od reki zrobione - nick na PIO - viras

ja gdy mam problem ide do żródła i w mierę szybko jest załatwiane

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

• 2 tygodnie później...

System umiera ?

Próbuję dodać jakiś jeden serwis pod punkty, a dostaję info, że skrypt nieaktualny.... Na samym serwisie widnieje : SErr:128 SErr:128

Na ichnim forum zero odpowiedzi. Wysłany PW na tutejeszym też bez odpowiedzi..

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności