Skocz do zawartości

www.seo.net.pl

krupek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ja mam tam linki :) i nieźle sobie żyją ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

fakt jest szkoda ze nikt nie odpowiada ;) ale nie sadze aby system upadl i korzystali z niego sami znajomi wrecz widze duze zainteresowanie systemem - w ciagu 2 tygodni kilkanaście osob chcialo kupic lub dokupić i to dość poważne ilości punktów, wiec system wg mnie sie trzyma - wazne aby admini wrocili z wakacji

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Ja zauważyłem od paru tygodni spadek mocy tego systemu. Wcześniej dawałem 300 punktów na link np. w katalogu i wpis indeksował się w tydzień. Teraz i po trzy tygodnie czekam na indeksację wpisów i mam coraz większe wątpliwości, że to dzięki systemowi wpisy mi się indeksują. Po drugie wiele domen w systemie jest niezaindeksowanych w google (pewnie ban). Po trzecie kontakt z adminem jest nieosiągalny. Po czwarte mi nigdy system nie naliczył PR i po piąte czekam jeszcze z miesiąc i idę do konkurencji.

wybacz robertt - 1 posty i juz jedziesz na system moze jeszcze podasz gdzie idziesz, jesli jest spadek mocy to czemu jest tylu chetnych na punkty :)

a system nie ma mocy tylko nowe strony teraz roznie sie indeksuja - jesli piszesz poważnie choc nie traktuje tego twojego pisania powaznie, a kontakt z adminem jest ja nawiazalem gdy potrzebowalem cos pilnego w ciagu 3 h, nie mowie o zwyklych pytaniach wiadomo na to czeka sie dłużej ale pilną sprawę załatwiłem w 3h tak wiec mozna sie skontaktowac i zostało to zrobione od reki

BANERY REKLAMOWE

wybacz robertt - 1 posty i juz jedziesz na system moze jeszcze podasz gdzie idziesz, jesli jest spadek mocy to czemu jest tylu chetnych na punkty :)

a system nie ma mocy tylko nowe strony teraz roznie sie indeksuja - jesli piszesz poważnie choc nie traktuje tego twojego pisania powaznie, a kontakt z adminem jest ja nawiazalem gdy potrzebowalem cos pilnego w ciagu 3 h, nie mowie o zwyklych pytaniach wiadomo na to czeka sie dłużej ale pilną sprawę załatwiłem w 3h tak wiec mozna sie skontaktowac i zostało to zrobione od reki

Dopalam swoje wpisy z innych swli i jakoś się indeksują. Kontakt na stronie seo.net nie działa, na forum też wiele ludzi prosi o pomoc i bez odzewu. Wiesz takie olewanie użytkowników systemu nie jest dobrą praktyką. Ja raczej nie zadaję "zwykłych" pytań, ponieważ znam te system dość dobrze i tylko wtedy staram się o kontakt z adminem, kiedy wiem, że wina nie leży po mojej stronie.

Pozdrawiam.

to ile punktów dajesz jest pojęciem względnym jako że 300 pkt seoneta nie jest tym samym co 300 pkt eweblinka. Jak w ewebie dałbyś 300 daj w seonecie 1200 i powinno byc oki. Linki się wyswietlają i strony też nie są zbanowane więc po kilku dniach powinno załapać.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

to ile punktów dajesz jest pojęciem względnym jako że 300 pkt seoneta nie jest tym samym co 300 pkt eweblinka. Jak w ewebie dałbyś 300 daj w seonecie 1200 i powinno byc oki. Linki się wyswietlają i strony też nie są zbanowane więc po kilku dniach powinno załapać.

Do tej pory dopalałem link za 300 i mniej punków i jakoś google ładnie je indeksował. Teraz od około trzech tygodni cisza, mało wpisów zaindeksował w google. Praktycznie te same działanie wykonuje przy każdej pozycjonowanej stronie (oczywiście mowa o dopalaniu wpisów w katalogach) i ostatnio kicha.

Ja zauważyłem od paru tygodni spadek mocy tego systemu. Wcześniej dawałem 300 punktów na link np. w katalogu i wpis indeksował się w tydzień. Teraz i po trzy tygodnie czekam na indeksację wpisów i mam coraz większe wątpliwości, że to dzięki systemowi wpisy mi się indeksują. Po drugie wiele domen w systemie jest niezaindeksowanych w google (pewnie ban). Po trzecie kontakt z adminem jest nieosiągalny. Po czwarte mi nigdy system nie naliczył PR i po piąte czekam jeszcze z miesiąc i idę do konkurencji.

W dobrym katalogu wpisy zaindeksuja sie szybko nawet bez dopalania w ciagu paru godzin widze to u siebie...

a odnosnie systemu...

System jest najwyrazniej opuszczony i zaniedbany od dluzszego czasu i jak na tazie to traci na mocy z tego powodu. Na dzien dzisiejszy mozna dodac do systemu strone, po chwili usunac skrypt ze strony i tak zostawic a system tego nie lapie nawet i dalej przydziela linki za taka strone widmo. Od tygodni juz tak wisi jedna moja witryna nie podpieta do systemu a punkty za nia sa, wiec jak taki system moze miec moc? Zaczelo sie od tego ze system nie aktualizowal site, trzeba bylo kasowac strone i dodawac od nowa, w koncu mi sie znudzilo i usunolem strony z systemu, Jakis czas temu dodalem jedna testowo i dalej nie zlicza site, usunolem skrypt ze strony ale zostawilem ja w panelu...I punkty dalej sa przyznane za ta strone, linki dalej przydziela za strone "Widmo" To jak taki system ma miec moc? Na poczatku jak dzialal tak jak powinien bylo warto teraz czekam az naprawia bo nikt nie wie ile takich stron jest w systemie...Podobny problem mial kiedys seodopalacz.Mysle ze kazdy inny system ktory konroluje strony podpiete bedzie lepszy bo nawet jesli przydzielisz 100K pkt. i linki beda sie mialy wyswietlac na takich stronach jak moja to efektow z tego nie bedzie zadnych. Moze po tym poscie admin sie obudzi i to naprawi wreszcie, ciekawe ile punktow zniknie wtedy z systemu. Jak zobacze ze punkty mi znikly i ze strony sa sprawdzane to dodam cos sensownego do systemu narazie czekam a strona widmo wisi w systemie.Mam nadzieje ze mi konta nie zbanuja za to, tylko naprawia tak zeby warto bylo inwestowac w system bo narazie to raczej nie warto.

https://www.ebooki24.org - ebooki, audiobooki oraz kursy internetowe, płatne i darmowe.

Cytaty motywacyjne - https://cytaty.ebooki24.org

po tym poscie admin sie obudzi i to naprawi wreszcie

eee... nie licz na to :D

Wynajme punkty Gotlink.pl, Seo.Net.pl, E-weblink oraz SeoMatiK.pl - najtansze ceny na rynku.

Kontakt: GG 2019406 email 99f@wp.pl

468x60.gif

Doceniasz innowacje? Najmocniejszy system linków stałych Seomatik.pl

W moim przypadku zdjęcie jednej strony i ponowne jej dodanie spowodowało, że ujemna wartość linków statycznych (około -4000) zrobiła się na około 50000 punktów na plusie. Przyznacie że to ciekawe. Ja już od wczoraj przenoszę swoje strony do innych swli. Szkoda, że system się sypie, przyzwyczaiłem się do niego i byłem jeszcze jakiś czas temu z niego bardzo zadowolony. Zostawię jedną stronkę w systemie tak z sentymentu:)

A co wy sądzicie na dzień dzisiejszy o mocy tego systemu?

Pozdrawiam

LuckySpamer - nie wiem ja rozmawialem kilka dni temu przez GG z jedną osoba z seo.net i w sumie po kilku godzinach korespondowałem przez formularz priv tego forum z drugim adminem, stwierdzilem ze jest mały problem i został on w ciagu kilku minut naprawiony

odnosnie mocy - nie winnił bym tego ze to seo.net ze nie indeksuja sie strony u siebie widze ze mam strony - niektore ktore nie chca sie zaindeksowac np przez 2 tygodnie a linkowane sa roznymi sposobami , a czesc indeksuje mi sie od razu

odnosnie sprawdzanie site przez system nie wieem jak wam nie sprawdza u mnie spadki czy wzrosty pkt w seo.net sa takie same jak w gotlinku czy webie - poprostu jak leci siete na jakeis stronie to leci lub wzrasta mi tez w tych systemach i proporcjonalne ruchy sa mniej wiecej w tym samym momencie +-kilka dni

to sie cieszyc nalezy ze ci zbanowanej nie wywalilo, mi wywala maksymalnie do tygodnia gdy dostaje bana lub nie ma skryptu - hmm ciekawe dlaczego

BANERY REKLAMOWE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności