Skocz do zawartości

www.seo.net.pl

krupek

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem może my mówimy o dwóch różnych systemach??

Ja widzę zupełnie, co innego. Wartość punktów na moim koncie zmienia się, co dzień, dwa.

To chyba wskazuje ze system jednak sprawdza, site.

Co dzień dostaje email ze na jakimś tam serwisie niby nie wyświetlają się linki z system.

Witaj Radku.

Informujemy że robot systemu wykrył brak wyśwetlanych linków systemu.

Serwis o adrese www.xxxx.pl został wyłączony.

--

Stefan Dadu

admin@seo.net.pl

--

Operatorem serwisu www.seo.net.pl jest firma:

E-KREATOR

ul. Katowicka 49, 41-600 Świętochłowice

NIP 627-254-44-15 Regon 240216607

Ewidencja działalności gospodarczej

Urząd Miasta Świętochłowice, nr 8959

Tel. (32) 793 05 84

Fax (32) 770 36 75

Trochę to jest denerwujące, bo co dzień trzeba kilka serwisów aktywować ponownie.

Co do indeksacji nowych domen to nie wiem, czego się spodziewacie?? Cudów dając 300 punktów na domenę i w 24 h żeby się indeksował??

Przecież to system rotacyjny i z tak ilością przydzielonych punktów możecie przecież przez kilka dni trafiać gdzieś gdzie bot bardzo rzadko trafia. Przy szczęściu znowu możecie trafić na witrynę mocna i w kilka godzin tym sposobem zaindeksować domenę bardzo szybko.

Z obserwacji wiedze ze w systemie przybyło w ostatnim miesiącu jakies 2 k domen. Czyli jak by rósł.

Dziwi mnie fakt ze negatywnie o sonecie wypowiadaj się najczęściej ludzie nieznani szerzej tu na forum. Najczęściej to nowi użytkownicy z mała ilością postów. Dziwne czy też mam inne odczucie??

- edit -

746391c64720e27464aab2c5c84154.jpeg

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czachapl - ja tez zadalem to pytanie gdy osoba ktora ma 1 post na forum pisze go negatywnie o seo.net - swiadczy to o tym ze albo jakis rotacyjny wchodzi na rynek i chce zdyskredytwoac konkurencje lub inny rotacyjny ktory juz istnieje widzi odplyw domen i szuka okazji do zrobienia PR - ja z uwagi na ilosc klientów wrzuciłem kilkanaście stron do seo.neta gdybym mial wiecej wrzucil bym wszystko, gdyż wszystkie punkty bym na pewno sprzedał

odnosnie deaktywacji - nie widze aby mi w seo.net wywalalo strony ktore maja skrypt poprawnie zainstalowany

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

@czachapl: tak,seo.net rzadko sprawdza site, uwierz mi - jak chcesz to moge nawet sprawdzic co ile dni, bo mam to odnotowane. Ty po prostu masz bardzo duza ilosc domen, wiec zjawiska nie zauwazyles

Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie!

Rabat dla użytkowników PiO!

Zgadzam się że Seonet rzadko sprawdza site, co czasem działa na korzyść, czasem na niekorzyść.

Ale chciałbym zwrócić uwagę na to, że coś szwankuje ze sprawdzaniem PageRanku przy dodawaniu nowego serwisu - sprawdziłem dodając kilka z PR 4, we wszystkich pokazało się 0. Co to oznacza, wiadomo: kilka tysięcy punktów w plecy.

Googlemon - monitorowanie pozycji w Google

masaż Lublin | szukasz hotelu w Lublinie?

A ja mam takie pytanie czy system ten jest ciagle sprawdzany, jakos moderowany, poprawiany ? W moim przypadku np. dodanie 1ej domeny i ciagly komunikat ze skrypt jest nieaktualny(mimo ze przed chwilka go pobralem i zainstalowalem), za 20stym razem w koncu strona zostala aktywowana! Az sie boje pomyslec jakbym mial dodac wiecej domen... Mam wrazenie ze nikt o ten system nie dba, moze sie myle.

• 1 miesiąc temu...

strona lezy od wczoraj

wczoraj tez udalo mi sie dorwać Krupka na GG i z tego co mi przekazał to trwa jakas aktualizacja serwera ??? mam nadzieje ze za chwile to sie skonczy, bo ciut dlugo to trwa

BANERY REKLAMOWE

To ja wam powiem ciekawsza rzecz (:

od dwoch dni lezy mi kilka precli na WP 2.7 zachodze w glowe o co chodzi, podmieniam szablon na czysty jest ok, wklejam swoje rzeczy po kolei w poszczegolne pliki jest ok, gdy dochodze do skryptu seonetu szablon znow powoduje zwis przy probie wczytania strony (((:

Usunalem skrypt Seonet i wszystkie z tych precli ruszyly. Lekka sciema co ....

Juz pomijam seonet ale mam tam tez inne systemy ktore na szczescie nie zdazyly zweryfikowac ze serwisy sa DEAD i nie pozdejmowaly mi punktow bo w pore zareagowalem, ale slabo mi sie zrobilo.

Ponowne dodanie skryptu SEONET do pliku footer.php powoduje zwisem moich wordpressow 2.7 niezaleznie od rodzaju szablonu, probowalem nawet na defaultowym, a gdy zdejme jest ok.

Ma ktos cos takiego u siebie ?

Przy SEONecie za kazdym razem przy probie otwarcia bloga dostawalem komunikat o przeciazeniu mojego serwera wirtualnego, gdy zdjalem z footer.php ich skrypt wszystko zaczelo smigac. Moze Admin powiedzialby w koncu co sie dzieje z systemem bo jest to lekko niepokojace.

Pozycjonowanie w Google szansa na sukces twojego biznesu.

net-point mam to samo ale tylko na home w sumie na innych serwerach jest OK

przypuszczalnie jest problem z połaczeniem z systemem i dlatego powoduje przeciążenia - strony chcą się łączyć aby pobrać nowe paczki linków i nie mogą

nic zaraz znowu zaczne bombardowac krupka na GG moze juz wstał ;)

BANERY REKLAMOWE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności