Skocz do zawartości

www.seo.net.pl

krupek

Rekomendowane odpowiedzi

a to cos jeszcze żyje ?

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Krupek, lubisz tak co pewien czas żeby system padł nie? ;)

Ludzie spokojnie przecież na pewno dziś zacznie działać, ale support moglibyście poprawić serio.

Do tego kilka uwag:

- przedłużanie przelewów bo to cholernie męczące,

- jeżeli cofa nam przelew to zeruje nam punkty z wszystkich zestawów (OK niech zeruje, ale niech chociaż w zestawach zostaną punkty np. -10000), żeby było wiadomo ile było na dany zestaw,

- posprzątałbyś forum albo posadził tam 1 czy 2 osoby i zrobiłyby porządek raz dwa,

- zrobiłbyś opcje kupowania punktów systemów np. przez dotpaya albo innego operatora (tylko z cenami rynkowymi a nie po 250 - 300 zł) (lepiej chyba sprzedać 1mln punktów po 150 zł netto niż nie sprzedać nic po 300 zł nie?),

Chcesz więcej uwag? Na pw.

Kupiciel

dzień dobry ;) - wprowadzam się - a raczej przeprowadzam z seo neta

długo się opierałem ale mam nadzieje że mnie nie zawiedziecie tak jak seo necik a ja ze swojej strony gwarantuje dobre zaplecze :)

w maju podjąłem tą męską decyzję i nie żałuje jej dziś, wręcz przeciwnie śpię sobie teraz spokojnie, mimo sentymentu jaki darzyłem ten system uważam że olewanie jego użytkowników przeszło moje oczekiwania.

ps. jeszcze bym zrozumiał jak by seo net miał monopol ale przy dzisiejszej konkurencji dziwie się jego właścielom, mam nadzieje ze nie podzieli on losu linkor.pl choć wszystko w tym kierunku idzie, śmiało można powiedzieć ze jeszcze chwila i na rynku rotacyjnych zostanie dwóch graczy

To ze strona systemu pada to jedna sprawa a to ze naraz znika kilkadziesiat milionow linkow to inna. Jak pada system to zamiast linkow pojawiaja sie smieci. Czy nie mozna by tego rozwiazac tak, ze linki zostaja na stronie nawet jak system nie dziala?

Estetyczna i trwała reklama - naklejki 3D oraz breloki - producent.

Rowery i narty Kraków - sprzedaż hurtowa i detaliczna.

Polecamy kamery sportowe i kamery ekstremalne Liquid Image.

seo.net.pl już działa. Natomiast z tym znikaniem linków podczas problemów z serwisem to lekkie przegięcie. Dłuższy brak linków moze mieć przecież bardzo niekorzystny wpływ na pozycjonowana stronę.

edit: niestety pospieszyłem się z oceną sytuacji.

Strona działa.

usuwanie serwisów - działa.

dodawanie serwisów - bardzo długo trwa oraz nie wykrywa PR-a.

to na chwilę obecna zaobserwowałem.

Przewozy autokarowe - serdecznie polecam.

"Fundamentalna zasada rządząca wszechświatem: przyczyny występują przed skutkami, nigdy odwrotnie" Stephen Hawking

ps. jeszcze bym zrozumiał jak by seo net miał monopol ale przy dzisiejszej konkurencji dziwie się jego właścielom, mam nadzieje ze nie podzieli on losu linkor.pl choć wszystko w tym kierunku idzie, śmiało można powiedzieć ze jeszcze chwila i na rynku rotacyjnych zostanie dwóch graczy

Wedlug mnie seo-net mialby potencjal na najlepszy system na rynku gdyby nie tych kilka rzeczy ktore naprawde wkurzajace sa. Przedewszystkim kombinacja linkow rotacyjnych i stalych to interesujaca rzecz. I jakby jeszcze krupek czasami napisal "sorry, w tym momencie mamy problem, system lezy, ale pracujemy nad nim i za kilka godzin bedzie ok" to byloby naprawde super.

Estetyczna i trwała reklama - naklejki 3D oraz breloki - producent.

Rowery i narty Kraków - sprzedaż hurtowa i detaliczna.

Polecamy kamery sportowe i kamery ekstremalne Liquid Image.

Jejku system jest dobry, to że Paweł tak podchodzi do tego to inna sprawa.

Dla mnie to nadal system numer one, wszystko szybko wróciło do normy i nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem.

Ale jak wprowadzi te kilka zmian to będzie dobrze, a jak nie to trudno nie przyzwyczailiście się przez ostatnie lata? ;-)

nie bede płakał

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności