Skocz do zawartości

www.seo.net.pl

krupek

Rekomendowane odpowiedzi

Testowo zacząłem korzystać z seonet'a. Nabyłem sobie punkty statyczne i przeznaczyłem na jeden link.

Póki co mam:

Średnia ilość

stron / linków

220 / 12 987

Koszt

3 188

Czyli za 3188 pkt. dostałem 12987 linków? Trochę wydaje mi się nierealne...

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Testowo zacząłem korzystać z seonet'a. Nabyłem sobie punkty statyczne i przeznaczyłem na jeden link.

Póki co mam:

Średnia ilość

stron / linków

220 / 12 987

Koszt

3 188

Czyli za 3188 pkt. dostałem 12987 linków? Trochę wydaje mi się nierealne...

Raczej 220; tak byłoby to liczone w linkme, albo seomatiku, które pokazują jedynie linki gwarantowane.

Mam pytanie do korzystających z seoneta. Mam 100k punktów i chciałbym podlinkować tym wpisy w preclach i katalogach - jakieś 50 wpisów. Może mi ktoś objaśnić jak ustawić takie wartości jak "Priorytet Limit dzienny Max linków" by było to w miarę bezpieczne?

Pozdrawiam i z góry dzięki za pomoc.

Oferuję usługi SEO w zakresie j. niemieckiego

eee... z tego co ja tam widzę po dodaniu linka z wpisem do precla/katalogu mam możliwość ustawienia wartości "Priorytet" - domyślnie na 5, "Limit dzienny" - domyślnie 0 oraz "Max linków" - również 0 na starcie. Coś przy tym zmieniać?

Oferuję usługi SEO w zakresie j. niemieckiego

Rozmiar one odnosza się tylko do rotacyjnego tam sobie ustawiasz priorytet.

Look -dajesz sobie na grupe "precle" 10k pkt - tam wrzucasz 10 linków i jeżeli wszystkie mają deflautowo 5 priorytet to każdy dostaje po 1k - równo.

W momencie kiedy zaczniesz zmieniać priorytety - tak zacznie Ci zmieniać proporcjonalnie punkty na dany link.

Pozdrowienia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności