Skocz do zawartości

www.seo.net.pl

krupek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

nie mogę dodać stron gdyż pokazuje mi się komunikat:

Serwis nie został dodany. Nie przyjmujemy serwisów które nie są zaindeksowane w Google. Proszę sprobować ponownie później.

Próbowałem na trzech stronach, wszystkie mają po kilka k podstron zaindeksowanych.

Musisz wiedzieć, że napisanie dobrego CV i Listu Motywacyjnego nie jest łatwą czynnością.

• 4 tygodnie później...

moje zapytanie jest skierowane do bardziej znających SWL tz kiedyś za czasów linkme kiedy to sypały się bany za tego rodzaju linki dynamiczne dziś zauważyłem że dużo osób z tego korzysta moje zapytanie jest takie bo wrzuciłem jedna domenę na testy właśnie do https://www.seo.net.pl/

pytanie jest takie czy nadal SWL są dobre i pomagają w pozycjonowaniu / nie ma szans na bana ??? Jak to jest z czego najlepiej korzystać i co linkować podstrony czy strony ? coś więcej jak by ktoś mi przybliżył był bym wdzięczny :)

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

• 3 tygodnie później...

No i zmiany w seo.necie, przyznam szczerze ze ten system nie przestaje mnie zaskakiwac ;)

Wysylaja maila ze za kilka dni wprowadza zmiany w systemie, zmieniajaca totalnie wartosc zaplecza dodanego do systemu totalnie nie wyjasniajac jak beda liczone punkty.

Pozwole sobie przytoczyc:

Wszystkie wartości punktowe w systemie zostaną powiększone o rząd wartości:

* punkty,

* przyznane punkty na zestaw, (co to jest ?)

* przyznane punkty na linki, (co to jest ?)

* przelewy przychodzące / wychodzące. (co to jest ?)

Po czym nastepuje przyklad typu zero jedynkowego albo spelnia zalozenie albo nie (zalozenie jak dla mnie z czrnej xxxx wyciagniete :) ) i od tego zalezy czy strona dostanie 10x wiecej punktow.

Podsumowujac wyglada na to ze wlasciciela systemu okazalo sie malo i postanowili wprowadzic zasade punktowania czarnej kuli aby nie bylo wiadomo co sie w systemie dzieje.

Wyglada na to ze po 28 czerwca trzeba bedzie definitywnie zabrac swoje zaplecze z tego systemu.

Powiem tylko , o kant d...y roztrzas te zmiany. Przez lata cisza a tu nagle za dwa dni...;)

Dużo czasu daliście nie ma co.

Po pierwsze po jakie zmieniać przelicznik razy 10 ?? Ludzie od świeta korzytaja z tego systemu i wiekszość nie połapie

się co i jak. Po co sztucznie zwiększać ilość punktów.

Nie lepiej zostawić jak jest a potem obniżać od x0,1 do x1 ?

Algorytm niezorzumiały, może jaśniej .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności