Skocz do zawartości

www.seo.net.pl

krupek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Z tego co ja widzę to linki przydzielane są w takim samym tempie jak miałem w starym przeliczniku (choć teraz mam niby 10x więcej punktów) czyli 100k = 1mln

Reklama internetowa - marketing w wyszukiwarkach || Pozycjonowanie Poznań - skutecznie i profesjonalnie || Słownik online Slowka.info - tłumacz online

to nie jest sprytne to jest żerowanie na niewiedzy uczestników systemu a brak wyjaśnienia przez administracje prowadzi do patologii.

bo teraz 100k to nie to samo co jeszcze tydzień temu

teraz 100k to 1 mln aż system nie dokona korekty stron

ale pewnie, administracja systemu ma to w nosie, że teraz diabli wiedzą o co chodzi w systemie i jak dodawać punkty, ile i kiedy nastapi weryfikacja stron w przedziale x1 do x10

i kiedy w końcu system zacznie sprawdzać strony - jak ktoś powiedział indeksacja sie zmienia a system podaje stare wartości,

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Nikt nie jest zainteresowany punktami bo nie wiadomo ile sa teraz warte.

Punkty są teraz warte w granicach 7-11 groszy netto za 1k. Tylko wszyscy sprzedawcy udają że nie zauważyli że nastąpiła denominacja :D

W przyszłości ta cena pójdzie w górę (rynek to wyreguluje), gdy zacznie się redukcja.

gdy zacznie się redukcja.

tylko kiedy to bedzie bo jak teraz mam sprzedać punkty - sprzedam 1 mln i nagle nastąpi ciecie gdzie faktycznie moze ono być dla strony w przedziale od 1 do 10

ja sprzedałem 1 mln i co teraz mam komus zrobić ciecie punktów o ileś tam % gdy ktoś zapłacił za konkretną ilośc punktów, fakt przy sprzedaży na miesiąc jakos to się ułoży ale przy sprzedaży na pół roku

ale tak jak mowie najważniejsze jest pytanie - KIEDY - dziś, jutro, za tydzień, miesiąc, rok, czy 2 lata a może nigdy ???

kolejna rzecz udało się komuś dodać teraz nową stronę do systemu ???

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

dziś dodałem 2 nowe domeny, tzn 3 razy dodawałem każdą, ale w końcu się udało, punkty przydzieliło po staremu, przykald 1 domeny site 43000 pkt 43000 w ogolnym rozrachunku x10, więc podejzewam że te całe zamieszanie z x10 to takie jajca i nic się nie zmieni., albo nie wiadomo kiedy się zmieni....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności