Skocz do zawartości

www.seo.net.pl

krupek

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
u mnie dziś pkt spadły o 1/4, ale nowo dodane serwisy liczy x10

To sprawdź ile masz pobrań. Bo coś czuje, że chłopaki z seo.net.pl niestety nie opanowali tego co chcieli zrobić.... przynajmniej na razie.

U mnie 357 pkt to ...... 4 pobrania w ciągu 26 godzin !

To taki przykład, od wczoraj sprawdzam wiele fraz i danych do nich pkt i niestety nie jest dobrze... przynajmniej dla tych, kórym spadło.

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

Mam pytanie odnosnie tych nowych przeliczen, przeliczylo wam na wszystkich kontach ?

Na tych na ktorych przeliczylo, to stracily te strony ktore mialy ten dziwny parametr ponizej ustalen z maila od seo.neta ?

Czy tez obcinanie punktow idzie jak sie autorowi podoba ?

Pytam bo ciekaw jestem co sie mozna po tym systemie spodziewac :hi:

z tego co ja zauważyłem to żadnego przeliczenia nie ma jeszcze, wszystko wygląda tak jakby cały czas było x10,

a sam spadek punktów u mnie nastąpił prawdopodobnie po odświeżeniu site poszczególnych serwisów przez system, tu wygląda jakby nagle zaczeli aktualizować ten parametr;

co do ilości pobrań to nic nie powiem, bo akurat nic nie linkuję tylko wynajmuję punkty;

z tego co ja zauważyłem to żadnego przeliczenia nie ma jeszcze, wszystko wygląda tak jakby cały czas było x10,

a sam spadek punktów u mnie nastąpił prawdopodobnie po odświeżeniu site poszczególnych serwisów przez system,

No to jeśli nie było zmiany pkt a tylko update, to niestety będzie to kolejny system, który opuszcze (co już zacząłem robić) bo włożyłem wiecej niż wyciągam..

Tylko 357pkt (nowych) to 35,7punkta (starych) - więc 4 pobrania są jak najbardziej na miejscu,.

Pamiętaj, że myślałem, że przeliczyło. Po prostu spadło tak bardzo jak nigdy w tym systemie a mam w nim konto zanim stał się publicznym SWLem.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności