Skocz do zawartości

www.seo.net.pl

krupek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mi tez zaczyna przeliczac...

system powinien dostac nagrode nobla, za to ze nic tam nie jest robione, a cieszy sie popularnoscia :(

pewnie dlatego ze rynek rotacji SWL nie jest zaspokojony

Zapraszam po darmowe 10.000 pkt na start w Seomatik.pl
120x60.gif

Nie moge sie zalogowac, resetowane haslo nie pasuje. napisalem adminu mail 2 dni temu - nie mam odpowiedzi. Poprzednio pisalem dawno temu - to samo. Prosze o kontakt - pomoc. Login pawka.

Potwierdzam, też mam te errory. Klienci patrząc na to wszystko łapią się za głowe i albo rezygnują z seonetu albo pytają czy można przenieść do gotlinka... A na rynku gotlinka bida, punktów nie ma, ceny nieźle podskoczyły już i zapewne to nie koniec. Może tą luke zapełni jakiś nowy system?

Fotograf na ślub i wesele. Suknie ślubne, albumy ślubne i wiele innych usług. Fotograf ślubny gorzów zaprasza!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności