Skocz do zawartości

www.seo.net.pl

krupek

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...

Drogi Krupeczku :)

Mam dwa pytanka mysle ze dosc prastare ale nadal aktualne i mysle ze troche osob sie pod tym podpisze :)

1. Czy bedzie w koncu mozna importowac eksportowac projekty wraz z ustawieniami dla statycznych punktow ?

Cholernie by to nam ulatwilo robote :)

2. Czy bedzie mzliwosc przelewu statycznych punktow, mialo to byc zrobione zaraz po wprowadzeniu punktow statycznych czyli jakies dwie zimy temu siakos :)

Czy system SeoNetPl przydziela linki stałe?? Na moim koncie mam przydzielone punkty systemu stałego lecz nie przydzielane są punkty?? Wie ktoś co się dzieje?? Jak to jest u Was??

U mnie to samo, w sensie od kilku dni nie przydzielilo zadnego linku, skoro sie to dzieje od miesiaca to chyba zupelnie nie dziala statyczne wyswietlanie.

System nie przydziela linków statycznych pomimo że mam punkty na koncie.

Czy ktoś wie czy ten system już tak ma u wszystkich czy tylko u mnie jest jakaś awaria??

Czy ktoś wie kto jest adminem tego serwisu i poda namiary na jego kontakt.

Miesiąc temu pisałem już na ten temat na PIO jednak bez odpowiedzi.

Proszę o pomoc lub odpowiedź

Rob

RobRob

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności