Skocz do zawartości

www.seo.net.pl

krupek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Stronę lub strony można dodawać przez import (Dział "moje serwisy" dalej u góry z prawej "import serwisów"). Aktywacja zwykle po kilkakrotnej próbie ale udaje się.

System ten cały czas ma znaczącą moc choć trzeba brać pod uwagę większe niż zwykle ryzyko nagłego upadku systemu. A mógłby być naprawdę bardzo dobry gdyby o niego zadbać...

Pozdrawiam

Rob

RobRob

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 miesiące temu...

Witajcie,

wie ktoś może jak zaincludować kod seo.net.pl na easydirach ? Includowałem w tym samym miejscu co zawsze includuje vseo, e--weblinka i gotlinka i przy seo.net.pl niestety strona się wywala.

Uprawnienia są ale include nie chce mi chodzić.

Proszę o pomoc

seo net ma moc ;)

jeśli jednak znacie serwisy,które nie wymagają www. żeby dodać je do systemu to dajcie znać =)

ja niestety znam tylko jeden i na niego postawiłem ;)

Chcesz widzieć swój mocny link SEO w serwisie www.mediarp.pl ? Pozycjonuj się z SEOpilot, kliknij aby zobaczyć jak się reklamować

Jeśli chcesz możesz zarabiać na swojej stronie www lub blogu przeczytaj jak to zrobić

• 2 miesiące temu...
też mam taki problem.. nie wiem co linkuję bo pisze że w zestawie mam np. 5 linków ale nie wiem jakie..

Ja cały czas używam seonet'a z powodzeniem.

Jest to najtańszy z działających systemów.

też go używam od kilku ładnych lat, ale od kilku dni coś im się spsuło...

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności