Skocz do zawartości

Ciężko, oj ciężko indeksuje.

Presell24

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pewien kłopot, moje zaplecze słabo indeksuje się w google.

Strona, która ma ~6 miesięcy zaindeksowała dopiero 54 podstrony.

Była linkowana adderem, ~3,000 pkt z linkor i ~3000 pkt z e-weblink.

Jest ona w 70% duplicate - czy to może być powodem słabej indeksacji?

Proszę o porady: jak szybciej zaindeksować podstrony.

Pozdrawiam

Adam C.

A zadbałeś o optymalizację? To kluczowy czynnik przy indeksacji. Mi w 3 miesiące zaindeksowało wszystkie strony na blogu (dużo tego nie było, kilkaset) bez żadnego istotnego zewnętrznego linkowania.

Niestety nie wiem, jaki wpływ na indeksację ma duplicate - może się okazać, że niestety duży.

Z indeksacją to bywa różnie, nie chyba ja mam takie wrażenie ale przykład. Dwie różne strony na tym samym skrypcie i różnych domenach około 10 000 podstron każda. Linkowane z tego samego źródła. Jedna po miesiącu zaindeksowane ma około 9 000 podstron druga około 300 podstron i ch.. wie o co chodzi.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Przecież 1800 podstron, zduplikowanych na dodatek i jeszcze linkowanych przez takie syfiacze jak linkuj - toż to będzie black list zaraz. Linkuj jest zdradliwe, oj bardzo zdradliwe. Może właśnie pomóc wywindować stronę, ale potem może ją równie szybko pociągnąć na dno, jak ona wpadnie w jakieś filtry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności