Skocz do zawartości

Firehost.pl opinie

d_adam

Rekomendowane odpowiedzi

@up jeśli chodzi o firehost korzystam z ich hostingu od kilku dobrych miesięcy. W sumie nie mogę narzekać... Widzialem strone offline tylko 2 razy i to w godzinach nocnych. Jako tako wszystko stabilne, support odpowiada po 12-48h co jest minusem. Szkoda że IP na którym stoi server i strony www jest zbanowane w google pagerank.

Ceny niskie, dlatego skusiłem sie na firehost lecz teraz znam hostingi które są w jeszcze lepszej cenie z lepszymi parametrami.

Nasze IP nie jest zbanowane w google pagerank.

Odnośnie cen to wiadomo, że zawsze znajdą się tańsze oferty, jednak w wypadku hostingu trzeba liczyć się z tym, że zmiana na tańszą niesprawdzoną usługę może kosztować wiele nerwów.

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Miałem kiedyś pakiet Small, choć szczerze mówiąc nie potrafię określić na ile i kiedy :lol:. Na sylwestra 20xx/20xx był jakiś problem (moje strony nie działały przez 2,3? dni), ale ogółem dobrze wspominam współpracę. Choć i tak na 95% nie wrócę, bo do obecnych stron mam hosting z innych ofert, które ceną i parametrami bardziej mi odpowiadają.

• 11 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności