Skocz do zawartości

Przyjaciel na sprzedaz :)

hooli

Rekomendowane odpowiedzi

Interes dalej kwitnie, teraz nawet masz szanse kupic sobie wroga. Niedlugo tez beda zony na sprzedaz i mężowie do wynajecia.

Dobra jest ta aukcja:

Zwycięzca tej aukcji dostanie 150 zaproszeń do znajomych każde od innego Pokemona! Wszystkie w ciągu dwóch tygodni od wygranej!

Albo mozna kupic sobie adoratorke tutaj.

Dostepni rowniez: bracia, siostry, babcie, mamy, kuzynki, kochanki

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Car to daj linka do aukcji. Będzie zniżka na hasło "Pozycjonowanie i optymalizacja"? :)

Moim zdaniem pole do rozwoju usługi jeszcze istnieje: Wróg targetowany, żul, adoratorka / adorator od rozbijania małżeństw, znajomy terrorysta (można by zrobić outsorcing do indii) nie widziałem też wujka z ameryki ani dziadka z wehrmachtu.

Moim zdaniem pole do rozwoju usługi jeszcze istnieje: Wróg targetowany, żul, adoratorka / adorator od rozbijania małżeństw, znajomy terrorysta (można by zrobić outsorcing do indii) nie widziałem też wujka z ameryki ani dziadka z wehrmachtu.

wow, nie wiem co było pierwsze, Twój post, czy te aukcje, ale adoratorka, wróg, żona, kochanka już jest.

Pozostałe to siostra, kuzyn, brat.

Pozostaje czekać na terrorystę, wujka, dziadka i żula :tancze:

PS Mam nadzieję że to nikt z PiO :>

I jeszcze jedna rzecz, czy przypadkiem podczas zakupów przez Internet, ja jako Kupujący nie mam prawa do odstąpienia od usługi, zwrócenia towaru i odzyskania całej kwoty w ciągu 14 dni? To chyba rękojmia się nazywa i wydłużyła ją u nas kilka lat temu UE.

Wejdź i nakarm głodne dziecko.

baner4.gif

Dziękuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności