Skocz do zawartości

[pomysł] Portal imprezowicza

zoozool

Rekomendowane odpowiedzi

Wspomnianą rolę nieźle realizują rozmaite portale i portaliki miejskie.

Dla mnie kluczowym czynnikiem przy ocenianiu przydatności czegoś takiego są wysokiej jakości komentarze samych użytkowników.

Googlać umiem. Katalogów różnych obiektów jest dużo. Niedobrze się robi jak się czyta 30x o klubach na ich oficjalnych stronach jaki to mają "wypaśny klimat i znakomitą muzę"... Jeżeli jednak klub skomentowało kilkadziesiąt osób to często są tam pożyteczne informacje.

Jestem w potrzebie - sprzedaje
cenne domeny regionalne za ułamek wartości
tylko do końca tyg. < link do ogłoszenia >

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

To coś zupełnie innego... znasz panoramę firm? to coś takiego tylko, że zamiast firm będą miejsca gdzie można spędzić wolny czas.

edit:

Googlać umiem

Ja też, kiedyś znalazłem stronę z klubami w szczecinie, chcieliśmy się wybrać tego wieczoru do jakiegoś nowego klubu w którym jeszcze nie byliśmy. Lista była spora bo kilkadziesiąt klubów. Nie byliśmy tylko w 2. Postanowiliśmy odwiedzin inferno, ale po drodze spotkaliśmy znajomych i skończyło się, że poszliśmy z nimi do innego klubu. Potem okazało się, że to inferno to klub dla gejów :P Wtedy w mojej głowie zrodził się pomysł stworzenia serwisu z miejscami które dostarczają ludziom rozrywki z dokładnymi informacjami o nich.

Odnosnie mojej wypowiedzi :-) - gdy dorwę domenę to będzie to na skale fotka.pl :rolleyes:

A co do znajomosci klubow itd. kwestia dobrego projektu, a ludzie sami będą walić drzwiami i oknami żeby dać info o tym co sie dzieje w ich klubie na 10 lat w przód :-)

Wnikliwie analizowałem rynek tego typu i chyba się nie mylę. Bomfunk - poprawisz mnie :-) ?

Pzdr

nie będzie "odjazdowo" wyglądać to to jak by jej wcale nie było, a ja dużą wagę przykładam do wyglądu,
Szata graficzna nie jest najważniejsza dla sukcesu serwisu przykłady nie trzeba daleko szukać. Oczywiście nie mam na myśli dedigny z końca ubiegłego wieku :rolleyes: O sile przebicia w tym projekcie będą stanowić głownie duże pieniądze włożone na start, a jeśli takich nie masz postaw sobie precla, bo w tym biznesie nic poważnego nie zrobisz nawet nie zaistniejesz. Właściciele imprezowi już dawno mają wpisy w PF i tego typu serwisach wiec po co im kolejny w jakiś pomniejszym serwisuku a bez pompowania $$$ taki będzie "c'est la vie"....

dodane__

A jak chcesz legalnie reklamować imprezownie to musisz mieć zgodę właścicieli lokali... ażeby takową uzyskać musisz wbijać się w gang z laptopem pod pachą i umawiać się na spotkania i zachwalać swój serwis w lokalach całej Polski. No ewentualnie rozmowy telefoniczne.

Oczywiście ja cały czas mówię o trochę większym przedsięwzięciu niż kolejny "qwelboski" katalog imprezowni.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

a powiem wam z mojego doswiadczenia ze nie jest latwo przekonywac szefow imprezownii do swojej strony sa bardzo czesto niechetni, sprawdzaja kto sie u ciebie rekalmuje, czesto olewaja na poczatku dopiero pozniej zaczynaja przychodzic jak obserwuja strone.

stawki google do dupne na tym rynku, na szczescie udalo mi sie podpisac umowe z arbomedia i selavi GA ;]

Powiem wam że na każde miasto są setki niszowych fraz pod które jest ruch [mniejszy czy większy]. Statystyki ruchu + dobra oferta i myślę że można przekonać każdego, szczególnie ze przez pierwszy rok będzie mógł wyświetlać swój obiekt za friko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności