Skocz do zawartości

Seo Poznan Meeting 2008

bumfank

Rekomendowane odpowiedzi

Oki. Jadę samochodem.

Potencjalnie mam jeszcze 1 wolne miejsce (zabieram chyba FiKaS'a tylko zagadam na gg bo dawno nie zaglądałem tam i nie wiem czy jedzie i jeszcze dwie osoby (matkro to do Ciebie (tylko musisz dojechać do Częstochowy)), które o tym jeszcze nie wiedzą wiec jak nie będą chciały to jeszcze 2 miejsca wolne będą) więc jak ktoś chce jechać i mieszka na trasie Częstochowa -> Poznań to pisać do mnie (jestem w stanie odbić jakieś 50km od trasy jak coś).

Proszę jedno miejsce w hotelu dla mnie szukać! :-)

• Odpowiedzi 297
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

mieszkanko u mnie i u adama i jakos damy rade ;] to panowie szybko szybko zalatwiajmy czy hotele czy jakies DS i noclegownie dla bezdomnych ;] ;] ;] --- hotele jak mowie jak np komus nie przeszkadzaja 3 osoby jeszcze lacznie to wychodzi za 60zl od osoby wiec nie tak zle ;]

Od wczoraj szukam noclegu i raczej na 100% nie znajdzie się takiego żeby ok 20 osób było w kupie no chyba ze wszyskich stac na hotel to owszem tak

www.hotelilon.pl - zadzwoń do tego hotelu, dwuosobowy pokój kosztuje 90zł (czyli dwa razy mniej niż gdziekolwiek indziej). Wczoraj było dużo miejsc wolnych i nie sądze by się coś w tym względzie zmieniło.

Nie wiem na 100% czy pojade, ale na 80% jestem zdecydowany.

Oki. Jadę samochodem.

Potencjalnie mam jeszcze 1 wolne miejsce (zabieram chyba FiKaS'a tylko zagadam na gg bo dawno nie zaglądałem tam i nie wiem czy jedzie i jeszcze dwie osoby (matkro to do Ciebie (tylko musisz dojechać do Częstochowy)), które o tym jeszcze nie wiedzą wiec jak nie będą chciały to jeszcze 2 miejsca wolne będą) więc jak ktoś chce jechać i mieszka na trasie Częstochowa -> Poznań to pisać do mnie (jestem w stanie odbić jakieś 50km od trasy jak coś).

Proszę jedno miejsce w hotelu dla mnie szukać! :-)

Afrael, z Tobą to się obawiam jechać - chciał bym jeszcze trochę pożyć ;-)

Btw, są w końcu dwa miejsca czy jedno?

Od wczoraj szukam noclegu i raczej na 100% nie znajdzie się takiego żeby ok 20 osób było w kupie no chyba ze wszyskich stac na hotel to owszem tak

Xann, przecież nie będziemy spać "na kupie" ja jak coś to biore ten hotel z basenem na poddaszu, w nim napewno nie zabraknie miejsca (pół żartem, pól serio) ;-)

matkro - 9 lat doświadczenia.

mant.pl - 7 lat doświadczenia w branży SEO. Jesteśmy na rynku od 1 czerwca 2008 roku!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności