Skocz do zawartości

Seo Poznan Meeting 2008

bumfank

Rekomendowane odpowiedzi

Xann nie ma wyjścia - ja trzymam bilety i miejscówki więc musi się zjawić niechcąc się narazić. My tam w przedziale będziemy już z rozłożonymi maszynami siedzieć i hackować e-weblinka :)

Bumfank - przekonaj Narzeczoną raz. Na następne imprezy sama będzie się wpraszać :)

• Odpowiedzi 297
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Kadzielawski dobrze pisze :)

Bumfank na 1 seo party wiekszosc było z kobietami :) więc null problem, pewno każda Pani sie zastanawiała, myśle że teraz każda chętnie przyjedzie.

Właśnie walcze ostro :) przy tym temacie. Tak by skala tej imprezy była większa niż 1 conajmniej o 5 razy :) - no tego to już jestem pewien, walcze raczej o 10 razy.

Mogę zdradzić wstepny termin: 30-31 maj piatek prezentacje, sobota krotkie prezentacje, obiad, wypad na miasto od okolo 17 do rana impreza. To wstepne info, gości patronów, sponsorów narazie nie chciałbym wymieniać :P. Choć już są to firmy które warto poznać.

Ale wracamy do głownego tematu.

Z uwagi iż moj przyjazd nie jest do konca pewny, mam dostac info co do hotelu. Czy gdzie sie kumulujecie na ciagniecie imprezki ? materace spiwory, taborety. - bo spac nikt nie bedzie oczywiscie.

Pozdrawiam

Mariusz

szook: xann ma hotel, i sporo osob tam spi, jak co bij do niego on ci powie co i jak, juz dawno temu zarezerwowal pokoj, jesli nie przeszkadza ci spanie w spiworze na wykladzince to wpadaj do mnie na mieszkanko cie przespie ;)

https://infoparty.pl/news_Feelaz-B-day-Party_952.htm - info dot imprezy na ktora idziemy ;]

Info ubogie, powinni napisac że będzie to skupisko cieżkich spamerów i nie spamerów ;).

Będzie spiew, wino i dziewczyny.

Coś wymysle. Ja raczej nie tyle spania szukałem, a raczej standardu gdzie lokujemy się do rana by nie spać :).

Czy ktoś w tym kierunku myślał. Bo ja strasznie nie lubie spać jak gdzieś jade :).

Ympans fajnie że i Ty będziesz. Myśle że fakt z kim współpracowałeś ma małe znaczenie. W końcu Ty to Ty ;) co się tam przejmować wstecznościami.

Pozdrawiam

Mariusz

Myśle, że w kontekscie tego, czym dłuższy czas sie K. zajmowal trzebaby poruszyc temat, chocby dlatego zeby uniknac kolejnych takich przypadkow, ktore dot. mnie i z tego co wiem wielu osob z środowiska.

>> Profesjonalny Hosting SEO - atrakcyjne pakiety! <<

>> Mój blog o pozycjonowaniu - przydatne tipsy i narzędzia! <<

Ympans słyszałem troszkę, jednak nie ujawniałem bo zostałem o to poproszony. Nie chciałem także pisać by nie wracać do tematu. Z drugiej strony powiem ci Ympans dobrze że i tacy ludzie się trafiają, dlaczego to ;) pewno będziemy mieli okazje wymienić poglądy na SEO. Mnie osobiście to nie zaskoczyło, wiedziałem troszeczkę jak kiedyś męczyłem temat.

Tak czy tak celem będzie raczej zabawa :) tańce i śpiew. Reszta to dodatki które pewno będzie każdy omawiał w swoich zakamarkach.

Adaaaaaamieeeee! K! odezwij sie ;) bo ty masz mieszkanko na wlasnosc :) ja w studenckim :) moze u ciebie? :D:D: ;]

To małe mieszkanko. Da się u nas posiedzieć w 6-7 osobowym gronie (i to na podłodze) ale nie taką gromadą :)

Jestem w potrzebie - sprzedaje
cenne domeny regionalne za ułamek wartości
tylko do końca tyg. < link do ogłoszenia >

A co z częścią kulturalną? ;)

Ktoś się pisze na zwiedzanie Zamku w niedziele?

Ta budowla to kolebka współczesnej historii miasta. Wybudowany przez Cesarza Wilhelma II razem z kilkunastoma najważniejszymi budynkami (opera, bank cesarski..), zapoczątkował rozwój miasta i umożliwił powstanie dzisiejszego Poznania. Inaczej byłaby to wiocha Pyza :)

W międzyczasie tylko Hitler trochę napsuł/poprawił (w zależności od punktu widzenia), bo chciał tu urządzić swoją siedzibę i przerobiono dla niego sporą część na styl III-rzeszy (neoklasyczny).

Może warto wyrwać te 1,5 godziny i wynająć przewodnika.

Przy kilkunastoosobowej grupie koszty będą minimalne.

Deklarować się szybko tu lub bezpośrednio do mnie.

Bo przewodnikowi trza dać znać do jutra.

W grę wchodzi tylko niedziela. Hardcore mode on. Wyobraźcie sobie te echo w przestronnych, pustych korytarzach i komnatach :)

Zresztą.. sądząc po zainteresowaniu, rozważania odnośnie terminu można sobie spokojnie darować. Nie będziemy się rozpraszać na jakieś zamki :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności