Skocz do zawartości

Seo Poznan Meeting 2008

bumfank

Rekomendowane odpowiedzi

W tym czasie będziemy się przemieszczać między lokalami !!!

Lokalizacje na mapie:

Obiad: https://skocz.pl/seoobiad

Klub: https://skocz.pl/seoklub

Jestem w potrzebie - sprzedaje
cenne domeny regionalne za ułamek wartości
tylko do końca tyg. < link do ogłoszenia >

• Odpowiedzi 297
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

z tytułu PR ;)?.

Z ciekawości bo nie pytałem wcześniej.

Nie znam Poznania - robiłem rozeznanie - jak wygląda ten lokal co mamy się spotkać, czy są zarezerwowane miejsca siedzące.

Jaki rodzaj muzyki. Pytam bo troszkę mnie zniechęca niska cena wejściowa :). Nie chciałbym wlecieć na jakieś łup łup i stać.

Napiszcie coś więcej o lokalu, jaki rodzaj muzyki - nie chodzi mi o Dj, bo nie znam PZN. Raczej jaki klimat lokalu, czy jest rezerwacja na stoliki itp itd.

miejsce do siedzenia pozwoli na rozmowy, jesli bedzie nas duzo to pewno zajmiemy wszystkie loze w jednej sali ;] nie bojta sie miejsca bedzie na 100% dla wszystkich blisko siebie

niska cena biletow spowodowana jest tym ze w poznaniu sa same sknerusy i nawet te 5zl jest czesto granica nie do pobicia :)

nie znajdziesz tam wiksy i wixiarzy jak sie to mowi w naszym swiatku muzyki elektronicznej ;]

xann tylko sie ty czasem nie wylamuj ;]

badzcie wszyscy tak okolo g. 14 w poznaniu!:)

rezerwacja obiadu na godzine 15, pewno tam z dobra godzinke poltorej spedzimy, mamy do przejscia przez cale stare centrum poznania, bardzo ladne i robiace wrazenie na kazdym :P wlecimy na starowke na jakis browarek - np browaria ( maja wlasny browar bajecznie dobry ;] ) bedzie pewno to czas na ogolne pogadanie o seo ;] o 21 wstapimy do docelowego klubu, w sumie mozemy i wczesniej bo sam klub o 18 otwieraja, o 21 zaczyna sie impreza z djami :P zacznie sie picie i inne takie ;d jako ze to jest przy starym rynku wiec mozliwosci innych klubow jest setki gdybysmy byli o tej 4 rano tak pijani ze ktos by krzyknal idziemy na zwiedzanko to bylo by do czego isc ;D

licze na to ze duzo osob przyjedzie i wzmocnimy nasze przyjaznie i inne takie hehehehe :D

Xann ze Śląska chyba tylko Wy będziecie, bo MMP nam się zagubił gdzieś w Warszawie i do tego komóra mu padła :D

Ostatnia wiadomość od niego:

Adam!, Dzisiaj, 12:45

Podaj mi swój adres bo nie wiem gdzie się udać, a kom mi padł wink.gif

MMP

więc dojedziemy jak (czytaj: jeśli) znajdziemy Marcina...

"bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare ;)

Niekończąca się impreza ;) ... wątroba zaleczona :D

Jak wiemy jutro będzie pogoda nie bardzo zachęcająca do pieszych wędrówek :/

Jakby się zmienił plan dnia to poinformujcie.

Chciałem dołączyć do Was w czasie obiadu, więc fajnie jak byście mieli włączone telefony, bo dziś nie sposób się coś dodzwonić :/

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

Jadę trasą: Częstochowa -> Opole -> Wrocław -> Leszno -> Poznań. Pociąg będzie w Opolu 09:17 (planowo) a w Poznaniu 12:53 (planowo), ktoś się dosiada, w którymś z tych przystanków? :-)

PS Liczę na gorące (i liczne [kolega mi podpowiada - szampańskie]) przy(po)witanie. :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności