Skocz do zawartości

Seo Poznan Meeting 2008

bumfank

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 297
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja wybrzydzać nie będę. Musi dać się pogadać nie wrzeszcząc (głośne, bardzo ciasne lokale odpadają) i tyle :)

Proponuje jak najszybciej zaklepać konkretny termin i miejsce, żeby każdy uwzględnił to w swoich planach i nie motać do ostatniej chwili.

Jestem w potrzebie - sprzedaje
cenne domeny regionalne za ułamek wartości
tylko do końca tyg. < link do ogłoszenia >

Ja jestem za... ze swojej strony mogę uderzyć do przynajmniej 6 osób z Poznania z branży SEO/SEM które zapewne też wyraża zaintersowanie...

Podeślijcie info o spotkaniu na PW a postaram sie nagłośnić sprawę :).

Wyjątkowe szkolenia o marketingu internetowym!

Współorganizowane przez

SprawnyMarketing.pl

koniec lutego, początek marca <- moja propozycja

może tak jak juz kilka razy było i w miarę się sprawdziło - Zak

ja nie w dni taneczne, to mozna w miare spokojnie pogadać.

pozdrawiam:

Tomek Frontczak

MaxROY.com sp. z o.o. - Search Marketing Consulting

Szkolenia - Marketing: AdWords (certyfikowane przez Google), SEO (certyfikowane przez MaxROY.com) i Analityka Webowa

marketing_okladka_poziom.gif

tylko ja mam etatowa prace, o 6 wstaje na 7 do pracy hehehe :D chyba ze powiem szefowi ze przyjezdza branza seo do poznania i ide sie doszkalac to jeszcze mi na piwo da :P;):D:) ja bede wiedziec w sobote lub niedziele kiedy moge jak tylko terminy sesji ustawia mi sie ;D

Ja bym sie ewentualnie pisal smile.gif miejscowke na spanie by sie przydalo tylko

jesli chodzi o nocke hmmm mieszkam w studenckim mieszkaniu ;-) ( pewno pamietacie mojego topica w ktorym poszukiwalem mieszkania ;P ) i wszystkie wyra sa zajete, ale jesli mozesz wziac spiwor i poduszke to sie miejsce na dywanie znajdzie, innej opcji nie mam, chyba ze jakis poznaniak ma cos do zaproponowania ludziom z poza miasta ;]

spoko mam znajomosci w knajpkach w poznaniu najpierw uderze do iq club w weekend ustale daty i pojde do menago iq popytac co wtedy bedzie za imprezownia i czy rezerwacje nam zrobia na stoliki ;]

ile osob bedzie?

na pierwszym topicu robie liste gosci, pisac na pw lub tutaj.

napewno po tej dacie bedzie bo wtedy juz mysle ze bede miec po sesji hheheh ;-)

trzeba tez obgadac kto z poza poznania i komu pasuje cos jez mowil ze chce wpasc i saint dlatego kto ma jakis nocleg zeby przenocowac? ;-) ja mowie jak ktos ma spiwor poduszke i nie przejmuje sie spaniem na dywanie to z wielka checia nic wiecej nie mam ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności