Skocz do zawartości

Seo Poznan Meeting 2008

bumfank

Rekomendowane odpowiedzi

tak powaznie za ile chcecie bo jest pare dobrych moteli kilka hoteli i jakis hostel :P

ale tez zawsze moge jedna osobe przespac na karimacie jak adam piszcie piszcie piszcie!

widze ze nie tylko poznan sie zjedzie dlatego bylo by milo gdyby ktos spotkal sie ze mna na dniach i pogadal co by tutaj zaoferowac :good: zeby mozna bylo powiedziec ze ci poznaniaki to spoko chlopaki ;-) zoozool? adam?

• Odpowiedzi 297
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Xann: Jak akurat nie ma jakiś większych targów to z noclegiem nie ma problemu. Pytanie czy chcesz coś w centrum czy może być poza. No i czy chcesz wydać 10, 50 czy 200zł.. A Sheraton poznański to jakiś taki niedorobiony, nie polecam :good:

bumfank: Chętnie spotkam się wcześniej, żeby coś zaplanować. Odezwałem się na gg

Jestem w potrzebie - sprzedaje
cenne domeny regionalne za ułamek wartości
tylko do końca tyg. < link do ogłoszenia >

Tomek polecam bardzo blisko :good: miejsca.

Jak byłem przed Świetami, to od wjazdu do Poznania do dworca jechaliśmy 2 godziny - i to osoba z Poznania jechała, fakt był piątek. Ogólnie dziwnie tam się jeździ.

Jak nic nie wypadnie, to dopisać i mnie. Choć dziś cieżko powiedzieć mi dokładnie, dlatego myśle że przed samym 1 potwierdze.

Pozdrawiam

Mariusz

musisz :good:, czym więcej osób tym lepsza impreza. Ja też postaram się namówić kilka osób ze Szczecina,

Wtedy raźniej jechać.

Koleżanki są po stronie kolegów z Poznanią ;) - oni gwarantują koleżanki.

Zoozool ten kierowca to mieszkaniec Poznania, tylko to był Piątek przed Świetami , a do Dworca dojechać to była makabra.

Dobrze że ten dworzec tylko z nazwy się różni. Dziwactwo jak dla mnie, dwie nazwy, dwa wejscia a jeden dworzec :P.

odprowadzimy Cię, jakoś ale damy radę ;]

dzięki :good: jeszcze jakieś 20zł dla konduktora by wyrzucił mnie na odpowiednim przystanku :P

ja swoje przybycie także potwierdzę dopiero kilka dni przed imprezą...

EDIT: 1 marca jest konferencja "Właśnie Tak!"...

boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe

a w Poznaniu super impreza "Teraz Poznań Party" :good:

Każdy gdzieś tam trafi jedni do Właśnie tak inni do Teraz Poznań :P

Myśle że w Poznaniu to tak na luziczku spotkanko, więc warto.

W czwartek zamęcze kilka osób ze Szczecina co do wizyty, więc może pojedzie kilka osób.

Pozdrawiam

Mariusz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności