Skocz do zawartości

Seo Poznan Meeting 2008

bumfank

Rekomendowane odpowiedzi

widzę impreza się rozkręca

aaa bym zapomniał dziś ważny dzień dla Wielkopolan

podkoziołek ;)

dla podróżujących ekskluzywnymi liniami PKP wjazd do poznania utrudniony możliwe spóźnienia ponieważ robią jakieś remonty na głównym wjeździe

Dobrze że ten dworzec tylko z nazwy się różni. Dziwactwo jak dla mnie, dwie nazwy, dwa wejscia a jeden dworzec smile.gif.

ale na perony szybciej dotrzeć, nie trzeba przez cały budynek lecieć, tylko ładnie pestką sobie podjechać przystanek z ronda kaponiera :P

sygnaturka.png

• Odpowiedzi 297
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

dokladnie zoozool ;) , dodatkowo jeszcze blisko mc donalda zachaczylem. A kolezanka :P powiedziala ze zdazysz na kawe i jeszcze do PKP.

Impreza się dopiero rozkreci, jak ;) ślask, łódź, warszawa i pomorze wpadnie do Poznania :).

Poznań niech już się obawia - bo jak znam takie imprezy to przez tydzień się z Poznania nie wyjedzie i powstaną filie.

O to może Noone też się dopisze, to będzie już komplet.

Ok przekonałeś mnie :P Tylko nie mów Ani, bo Cię nie puści, jak się dowie, że będzie Michał i ja ;)

Będę, prawdopodobnie z kolegami z Warszawy.

Ma ktoś jakiś namiar na noclegi?

EDIT: potwierdzę, jak się dogadam z resztą Warszawiaków ;)

"bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare ;)

Niekończąca się impreza ;) ... wątroba zaleczona :D

już mnie pytała czy czasem tam noone i michala nie bedzie :P.

Jak bedzie to jedziemy autem ;) hihihi. Ale michala i noone nie bedzie wiec pojade IC ;) w godzinke.

Nie smiej nic mowic na skypie. Ogolnie to cos czuje ze bedzie sporo ludzi. W sumie fajnie moze cos sie nakreci wiekszego.

Mamy miesiac - kto jest glownym organizotorem ? - moze warto zrobic coś większego ala Poznań Teraz MY - Polskie SEM.

Mkane niech sie odezwie - bo musi mi pokazac gdzie bylo to dobre jadło ktore mi pokazal ostatnio.

Nie smiej nic mowic na skypie.

To już zapomniałeś, jak w Jastrzębiej napisałeś coś w kafejce i Ania zaraz przeczytała? :P

Teraz proś ładnie, żeby zedytować zanim te przeczyta ;)

"bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare ;)

Niekończąca się impreza ;) ... wątroba zaleczona :D

widze ze robi sie bardzo duza impreza...

na dniach spotkam sie z adamem i zoozoolem i dokladnie ustalimy co i jak bedzie zaplanowane, oblookamy liste noclegow i wszystko w pelnym raporcie zostanie wam przekazane ;-)

milo mi ze jest tak duze zainteresowanie ;-)

edyta: czekam na wszelkie pomysly na gg: 1329600, dostepny od 7 do 17 ;]

fajna lokalizacja i fajni ludzie to i zainteresowanie duze :P.

Z noclegami sobie pewno ludzie poradza. W Dzierzaznej sobie radzili, a jak nie bylo miejsca to ;) byli tacy co ławki zeliwne do domkow wnosili.

Mnie do Was doprowadzi kolezanka z Poznania, bo go zna. Ale bede targal kilku chlopa.

Noone bedzie ;) wiec i troche Warszawki przyjedzie, Ślask sie zapowiedzial. Na moje oko jakies 30 osob juz macie na karku.

Bumfank jak cos wpadnie do glowy to klikne na GG.

Swoja droga, szykuje sie tez fajna impreza Interact w Berlinie - Integracyjna ciekawe firmy.

jak tak duze ma byc to spotkanie to postaramy sie w trojke jakos to porzadnie ogarnac a pozniej niezle poimprezowac, wpadne do jednego klubu na dniach zapytac o rezerwacje sali calej :P bo w sumie tylu nas bedzie hehehe ;-)

tak jak mowilem ktos cos ma jakis pomysl niech pisze bede wdzieczny ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności