Skocz do zawartości

Seo Poznan Meeting 2008

bumfank

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 297
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Ale wypaliliście z tym terminem, Kraków wybiera się w tym czasie do Radomia

To niech cały Radom przyjedzie do Poznania będzie wówczas znacznie ciekawiej...

Wyjątkowe szkolenia o marketingu internetowym!

Współorganizowane przez

SprawnyMarketing.pl

1 dobry termin.

Skoro juz cala PL na Poznan jedzie od Pomorza, Warszawy i Śląska - 8 to chyba nikt nigdzie nie jezdzi :rolleyes:.

Luq będziesz znowu zdjęcia robił :).

Jeż w tym Radomiu to chyba tylko Kraków będzie i to też tylko garstka, bo z tego co ja widze to większość z PIO będzie w Poznaniu, więc wbijaj na Poznań :).

Ale wypaliliście z tym terminem, Kraków wybiera się w tym czasie do Radomia

To niech cały Radom przyjedzie do Poznania będzie wówczas znacznie ciekawiej...

To niech ten caly niby Poznan przyjedzie do Radomia i bedzie znacznie ciekawiej

1 dobry termin.

Skoro juz cala PL na Poznan jedzie od Pomorza, Warszawy i Śląska - 8 to chyba nikt nigdzie nie jezdzi :).

Luq będziesz znowu zdjęcia robił :).

Jeż w tym Radomiu to chyba tylko Kraków będzie i to też tylko garstka, bo z tego co ja widze to większość z PIO będzie w Poznaniu, więc wbijaj na Poznań :).

Szook, najpierw pisales sie wstepnie na spotkanie 1 w radomiu, teraz naklaniasz piokemonow na zla droge do Poznania :)

Ja tam zapraszam wszystkich 1 marca do Radomia, napewno bedzie ciekawie, Crash sie napracowal :):rolleyes:

Pozdrawiam! :)

Witam ponownie ;-)

Lista obecnosci na dzien dzisiejszy wyglada nastepujaco:

Lista obecnosci:

1. Bumfank

2. Adam Krywko

3. Rocker

4. tyay99

5. ZooZooL

6. admin - nie potwierdzone

7. franckey - nie potwierdzone

8. kila

9. Saint - Nie potwierdzone

10. Xann + MKa

11. MMP

12. AQQUry

13. Jimi

14. Michał

15. szook

16. mihauu - nie potwierdzone

17. Noone + ekipa

18. basf

19. marlonk

20. luq

21.

22.

23.

24.

Lista sie powieksza takze zapraszam do Poznania ;-)

W niedziele o 19 robimy z zoozoolem i adamem spotkanie przed spotkaniowe aby omowic co mamy dla was do zaoferowania: plan tripu, jakas miejscowka i lista hoteli i liste kto moze gdzie kogo przespac na podlodze lub wspolnym lozu hehehe ;-)

Dziekuja za tak liczne zainteresowanie ;-) Ze swojej strony obiecam ze zrobie ostra fotograficzna kronike tegoz spotkania ;-)

Dark :rolleyes: na spotkanie Radomskie to się kiedys wstepnie wpisywałem jak terminy były najpierw grudzień, później styczeń.

Ale już w styczniowym napisałem że odpadam, a na marcowe to się nie zapisywałem nigdzie :).

Nawet Poznańskie wole potwierdzić przed wyjazdem, zresztą mam tam godzine 30 drogi. Tak więc wpadne na 98%, no i sam fakt że to spotkanie na luziczku, o tak branża SEO jedzie sobie pogadac na luzie jak to miało miejsce do tej pory, w dość podobnym składzie.

Dark ja myśle że tutaj nikogo namawiać się nie musi, ludzie jadą tam gdzie inni jadą w większości, ja sam się dopisałem bo jadą inni których znam. Myśle ze to jest kluczowe w wyborze gdzie się jedzie. Ktoś interesuje się Programami Partnerskimi to jedzie do Radomia, jednak jak widać na liście Poznania jest większość PIOkemonów, tak więc i przerośnietych piokemonów zabraknąć nie może.

Ogólnie fajnie się nakręciła ta Poznańska impreza, widać zainteresowanie duże, zapewne tutaj ma wzgląd lokalizacja, każdemu łatwo dojechać - Wawa, Pomorze, Śląsk, Łódzkie - wszyscy mają podobne trasy.

BUMFANK :) nad pubem zróbcie Baner: PIOKEMONY 2008 - Poznański zlot SEO. To każdy trafi.

Jak możesz w 1 poście wpisz date i miejsce i aktualizacje gości :).

Pozdrawiam

Mariusz

Ktoś interesuje się Programami Partnerskimi to jedzie do Radomia, jednak jak widać na liście Poznania jest większość PIOkemonów, tak więc i przerośnietych piokemonów zabraknąć nie może.

Do Radomia jest za daleko ;)

bumfank, masz już na oku jakąś miejscówę?

...

Też się zjawię :rolleyes:

Gdyby były problemy w wyborem knajpy, to jako propozycję podrzucam Szeffską Pasję - znam dobrze właścicieli więc z dogadaniem dowolnej rezerwacji i warunków nie będzie problemu

Pozdrawiam :)

A ship in harbour is safe, but that is not what ships are built for...

1. Bumfank

2. Adam Krywko

3. Rocker

4. tyay99

5. ZooZooL

6. admin - nie potwierdzone

7. franckey - nie potwierdzone

8. kila

9. Saint - Nie potwierdzone

10. Xann + MKa

11. MMP

12. AQQUry

13. Jimi

14. Michał

15. szook

16. mihauu - nie potwierdzone

17. Noone + ekipa

18. basf

19. marlonk

20. luq

21. fhc

22. yaan

23.

24.

Mkane niech sie odezwie - bo musi mi pokazac gdzie bylo to dobre jadło ktore mi pokazal ostatnio.

Wywołany, się odzywam :)

Z tym jadłem, koło mnie, będzie ciężko bo to z 12km od centrum ale coś się wymyśli ;)

Ja tam sie tu nie odzywałem bo było to dla mnie oczywiste, że przyjdę, przynajmniej na kilka h, jakbym miał coś ważnego.

1 marca - hmm, rano mam egzamin z mojej ulubionej analizy matematycznej (hehe), więc wieczorem mogę to oblać - pozytywnie/negatywnie ;)

Na 99% będę, noclegu nie potrzebuję :)

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności