Skocz do zawartości

Seo Poznan Meeting 2008

bumfank

Rekomendowane odpowiedzi

Może ktoś napisze do Zeusa i podpyta ;]

Bartek pewnie wie i jak będzie miał czas to przyjdzie.

Ja wiem jeszcze o jednej osobie, która prawdopodobnie przyjdzie, wątpie by odezwała się tu na forum, bo pewnie nie pisała tutaj z dwa lata...

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

• Odpowiedzi 297
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
a jak nick ma ;>

hehe, spytałem się Go i okazało się, że jest już na liście, tylko nicka nie skojarzyłem... także nieaktualne.

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

Hajer :) sami ci ogolimy i nagra się nowe mp3 - o ile pamietasz jeszcze to stare z czasów IRC.

Troszkę ludzi wpadnie widać, sam miałem być na 98% a co dopisek to już mam 99,1% ;).

Musicie się w tym Poznaniu mocno postarać :, do tej pory Katowice, Kraków ładnie się starały, musicie zapewnić atrakcje ;) - najlepiej po serwerze dedykowanym ;) bo wszyscy pojadą do Radomia po prezenty. :):)

Co do Inwazji - to obawiam się że to może być prawda - szczeg. że SEO Ludki mają tendencje do przedłużania wizyt w danym regionie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności