Skocz do zawartości

Reklama za SMS

maly7

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
www.j-angielski.pl - linki nofollow a ludzie kupują :)

Pozycjonowanie pozycjonowaniem... ale linki, na które ludzie klikną od czasu do czasu (a nie tylko bot na nie trafi) w popularnym w miarę serwisie liczą się przecież. Nie tylko botami strona żyje :P Pozycjonuje się (zwłaszcza swój serwis) zasadniczo po to by trafili na niego ludzie (a nie docelowo boty ;>), więc można czasem skrócić ten proces.

A swoją drogą google zindeksowało mi linki z j-angielski.pl do mojej strony, widoczne jeszcze niedawno w zapytaniu link:www...

P.S.

Dywagacje czy taka usługa ma sens... trochę stron tak się reklamuje, sam na jednej stronie, którą obsługuję zamontowałem reklamę za smsy premium i źle nie jest. Zawsze jakiś łatwy grosz.

Ja osobiście mam służbową komórkę z dużym limitem... jakoś szkoda tego nie wykorzystać ;)

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

korzystal ktos z was moze z uslug katalogowania za sms w serwisie domenazasmsa.pl? za 3.66 serwis oferuje dodanie do 150 katalogow - rozlozone w danym okresie czasu, warto sie tam dodac majac nadmiar kasy na komorce?

a moze ktos poleca jeszcze inne serwisy gdzie jest sens wyslac smsa?

Zapraszam do nowego katalogu blogów. Lista blogów umieszczona na Arfooo.

Dziwne ze nikt z Was nie wpadl na to ze jak sie ma pakiet wartosciowy na abonamencie i nie wykorzystuje sie go to za to tez mozna smsy wysylac. Ja mam w abonamencie 230 zl i niewazne na co je wydam czy a rozmowy, smsy i premium smsy. Jezeli w miesiacu wygadam z tego 40 zl to i tak duzo a reszta idzie na reklame.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Coś mi się wydaje że najczęściej (?) darmowych minut nie można wykorzystać na SMSy premium.

Czy na pewno jest tak jak piszesz? Co to za taryfa?

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Wielki Elektronik

Coś mi się wydaje że najczęściej (?) darmowych minut nie można wykorzystać na SMSy premium.

Czy na pewno jest tak jak piszesz? Co to za taryfa?

np taryfa nwoy pakiet biznes...

mam, tak działa - masz pule kasy (np, 230zł) na wszystko... dzwonienie, opcje dodatkowe, sms-y (w tym premium), internet... takze pakiet blueconnect

do jesieni mogłem doładowywac nawet tak-taka żone z konta

Polecam blog o podróżowaniu. Relacje z wypraw, zdjęcia, filmy, porady.
Zapraszam na relację z wyprawy do Namibii i Botswany.

Wychodzi na to że ich regulamin kłamie https://img8.imageshack.us/i/zrzut946.png/

z regulaminów telekomów to można się doktoryzować :-)

u mnie to nie nazywa się pakiet bezpłatnych minut (bezpłatne minuty mam w ramach firmy, do wybranych numerów po 1grosz etc..). To czym pisałem nazywa się Pakiet Wartościowy.

Polecam blog o podróżowaniu. Relacje z wypraw, zdjęcia, filmy, porady.
Zapraszam na relację z wyprawy do Namibii i Botswany.

z płatnych katalogów to chyba tylko jeden polecam, zgadnijcie jaki :)

jednak zależy mi na skutecznej reklamie za sms, co jest godne polecenia?

oczywiscie ze moj katalog ze stopki polecasz:PP

a co do reklamy za sms to jeszcze cencik.info i 2zlote.pl odradzam kieszonkowe.org bo to dziecko neo prowadzi ale to wszystko getpaidy 5% skutecznosci:P

a co do reklamy za sms to jeszcze cencik.info i 2zlote.pl odradzam kieszonkowe.org bo to dziecko neo prowadzi ale to wszystko getpaidy 5% skutecznosci:P

cencik.info, 2zlote.pl i kieszonkowe.org - nie widzę na pierwszym i trzecim możliwości reklamy za smsa, a na drugim wcale nie widzę możliwości reklamy.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności