Skocz do zawartości

dobre katalogi ala webwweb

remik09

Rekomendowane odpowiedzi

dokłądnie tematyczne albo porządnie moderowane (gdzie porządnie wynosi mc2 :) )

zajrzyj do moich :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

do gwiazdora należy katalogstron.com.pl ale neistety zaczął stosowac nofollow :)

tak ten z nickiem to moj - ambitny bo ? grafika ? lubie sprzedawac dobrze opakowany towar :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Najgorsze jest, że sam zapowiadasz możliwość zamknięcia tego katalogu ...

"Ten Katalog istnieje dzięki reklamom Google Adsense...

W przypadku braku wpływów (kliknięć w boksy reklamowe) z reklam Katalog zostanie usunięty."

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

nie bójcie się ;-)

hosting jeszcze jest na 2 miesiące, ale jak mi koszta nie będą się pokrywały z zyskami to wiecie ;-)

No wiesz!!! a ja się tam tyle nadodawałem, unikalne opisy napisałem. Myślałem, że będzie porządny!!!

a tu patrzę jakieś systemy wymiany na dole PR już spadł z 4 do 3 i jeszcze taki tekścior.

Po pierwsze taki tekst "klikajcie" nic nie da poza banem na konto w AS. Jak chcesz mieć zysk z reklam to je porządnie rozlokuj, bo tak to masz chyba bardzo niski CTR i zadbaj o zwiększenie ilości odwiedzających - podlinkowanie porządne i głębokie również do kategorii, bo masz w głównym indeksie 10 stron reszta w suplemencie i daj se spokój z tymi systemami, bo tego na porządnych katalogach nikt nie daje. Zmiana layoutu raz w tygodniu też chyba nic dobrego nie daje i title niezbyt, szczególnie pojedynczego wpisu. Wg mnie najlepiej sam tytuł wpisu albo przynajmniej na początku.

Możesz też zawsze poszukać taniego hostingu.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności