Skocz do zawartości

dobre katalogi ala webwweb

remik09

Rekomendowane odpowiedzi

Adam, nie mow ze sie trudziles i pisales pod to unikalne opisy ? :) Przeciez ten katalog jest umiarkoanie mlody a wiadomo jak to jest z mlodymi katalogami - szybciej znikaja niz sie pojawiaja.

A zachowanie wlasciciela jest dziecinne.

Pozdrawiam

Ten pagerank (4) był nadany na poprzednią "stronę", która była na tym adresie - sam się zdziwiłem że Katalog w tym miejscu dostał 3 :D

A pkt. z systemu daję na Katalog, więc (chyba) się zwraca :D

Co do layout'u to będzie to ostatnia zmiana, musiałem go lekko spolszczyć i dzisiaj postaram się zoptymalizować, mimo że mam urodziny :D

boby - no co ty, ma już prawie 100 dni :)

Wszystkiego najlepszego. :)

Nie wiem czy wiesz, że duża liczba linków wychodzących też szkodzi, a tych jest już sporo. Raz, że osłabia stronę, dwa że zniechęca ludzi do wpisywania.

Co do systemów, raczej Ci się nie zwraca! Serwis ma 1k stron w indeksie, to tam wiele punktów za niego nie masz. W systemach same śmieci są poza tym. Raczej się systemu nie daje na stronie docelowej.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Czy 10000 linków z livelink.pl nie starczy?

Zwróć uwagę na PR i liczbę użytkowników i sam sobie odpowiedz ile te linki są warte z wyzerowanych (zbanowanych) qlwebów i innych śmieci po 100 linków wychodzących. Jak masz tam jeden w miarę spoko link to masz fart. Przynajmniej taka jest moja opinia.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Znacie jakiś program, który by przeszukiwał wszystkie pliki w danym folderze pod kątem czy ma jakieś tam słowo? Ten cms jest tak zamotany, że nie wiadomo o co chodzi... a ze swoim jakoś sobie poradziłem, jeżeli chodzi o title...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności