s4lc Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 wreszcie ktos uswiadomil normanosa... ps. .::JARO::. normanos to bot ktorego postawil site admin do automatycznego odpowiadania na posty, widze ze calkiem zgrabnie mu to wychodzi... Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.::JARO::. Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Yeden napisał(a): Jaro poczytaj to https://www.marketing.boo.pl/pliki/Kurs_Wys...yszukiwarki.pdf Po co mi to dajesz? :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Jak przeczytasz to się dowiesz. A jak zmienisz linki w podpisie, to będzie znaczyło, żę prawdopodobnie przeczytałeś. Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agnieszka Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 .::JARO::. Chodzi ci o wyłączony html i link w postaci https:/ /jakasdomena.com , wyświetlany jako tekst? Pozdr Aga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 s4lc napisał(a): normanos to bot ktorego postawil site admin doautomatycznego odpowiadania na posty, widze ze calkiem zgrabnie mu to wychodzi... ale musze przyznac, ze jeszcze jest niedopracowany. Poczekajcie na wersje 1.1 i dopiero zobaczycie jak bedzie odpowiadal... https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry436377. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.::JARO::. Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 właśnie się dziwiłem, że tak szybko odpowiada i taki pedalski embemat ma . hehe :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 LOSTa się nie oglądało.. he he he he.... Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Cytat właśnie się dziwiłem, że tak szybko odpowiada i taki pedalski embemat ma bez komentarza :? https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry436377. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.::JARO::. Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 ale bez obrazy, spox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrm Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Jaro jesteś głupszy niż ustawa przewiduje, ale bez obrazy, spox. Dla prawdziwych mastahów kodu! Webdeveloperzy wszystkich języków - łączmy się! "Robisz internety", jesteś PRO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.::JARO::. Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 czemu ja? ja Ciebie nie obrażałem i nic niepisałem. Jeżeli Cię za coś obraziłem - przepraszam P.S - przemyśl to :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 .::JARO::. napisał(a): czemu ja? bo na Ciebie akurat wypadlo... ale bez obrazy, spox. https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry436377. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jez Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Mnie tam się ten emblemat podoba. Ale bez paniki, spox. Pozdrawiam, J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4lc Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Cytat Mnie tam się ten emblemat podoba Jezu (Jeżu) slyszalem ze Ty na swoim forum uzywasz (!?!) juz Normanosa 2.0... jest lepszy? Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturro Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Płuca prawie wyplułem czytajac ten temat A juz myślałem, że jestem największym noobem na tym forum, ego mi wzrosło Moze by ten temat przenieść do pogaduszek? Tam bardziej pasuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.