Skocz do zawartości

www.adsense-google.org ocena

rejv

Rekomendowane odpowiedzi

A i krytyka nie boi się Ciebie...

Po pierwsze, nie wolno wyświetlać reklam GA na stronach, których URL zawierają znaki handlowe Google. Było już o tym na forum.

Sama strona nie powala na kolana, ot, strona jakich wiele wizualnie.

Walidator kodu HTML potknął się już na starcie o brak DOCTYPE, a zęby stracił na pozostałych 40 błędach.

Co do poprawności treści, żonglujesz małymi i wielkimi literami, raz piszesz o Google AdSense, innym razem o google adsense. Zjadasz spacje, wstawiasz 2 wykrzykniki. Sam tekst brzmi mało profesjonalnie i swoją formą przypomina mi Telezakupy Mango.

Niektóre treści Twojej strony można było już dawno znaleźć w Internecie, nie podajesz źródła, a szkoda - odwiedzający mogliby dowiedzieć się jeszcze więcej.

Oby druga strona robiła lepsze wrażenie. :)

Jeśli cytaty to tylko tutaj,

dla zrozumienia, czym są aforyzmy, tylko tam.

Czyżby Scylla?

Proszę o ocenę i uwagi. Nie boję się krytyki.

A krytyki bać się powinieneś.

"Porzućcie wszelką nadzieje którzy tu wchodzicie"

Profesjonalne publikacje Content Marketingowe - zamów online na BlackHood.pl 

Szeroki wybór Łożysk samochodowych

Polecam również Praca Bielsko

W sumie go rozumie. Na samym początku też dodawałem tu wszystkie strony jakie miałem nie po to żeby ktoś oceniał tylko po to żeby mieć jakikolwiek ruch na nowej stronie. Hehe jakież to było głupie. :)

Profesjonalne publikacje Content Marketingowe - zamów online na BlackHood.pl 

Szeroki wybór Łożysk samochodowych

Polecam również Praca Bielsko

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności