Skocz do zawartości

dziwne zachownia się www

.::JARO::.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 48
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

to nie tak Rafał, prawdopodbnie innych hacker który pozycjonuje modyfikuje wyniki, tzn włamuje się na stronę z wynikami i podkłada tam swoje pozycje i wtedy strona spada na pozycje 5.

Ja się włamałem ostanio na Google i podmieniłem sobie że zamiast descirptions z metatagu mam opis z dmoza :-). Fajnie to wygląda lecz na 1 hasło pozycja mi ucierpiała i wisi na 2 stronie wyników,

ps. muszę się znowu włamać

To proste - wystarczy, że mieszkasz albo masz znajomego w siedzibie google (adres: 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043). Następnie trzeba zatrudnic się jako sprzątacz(ka) i ruszyć. Panuje tam luźna atmosfera wszystkie kompy włączone, kawa, pizza, nie ma problemu by dosiąść się do któregość kompa i zrobić co chesz. Ja zmodyfikowałem tak kod wyszkiwarki, że jak znajdzie frazę-klucz na mojej stronie - to od ręki podbija ją w górę (czywiście tylko o kilkanaście procent, bo inaczej mogliby zauważyć).

Generalnie wkurza mnie, że wszyscy cwaniacy robią z googlami co chcą. Wsród 3 największych pozycjonerów w Polsce, którzy wszyskim dla zamydlenia oczu karzą inwestować linki systuacja wygląda tak:

1 pozycja - wujek pracuje w google w dziale search engine future software

2 pozycja - osobiste kontakty z pracownikami googla, wspólne wypadyw w góry itd.

3 pozycja - bez kontaktów z google, za to prawdziwy haker - codziennie włamuje się na kilka DC i miesza tak, że przez niego wypadają czami ucziciwi pozycjonerzy. Dodatkowo zna większość słów-haseł których obecność na stronie podbija wynika.

P.S. Nie szukaj słów-haseł na stronach - ponieważ to nie są zwykłe ciągi znaków i są rózne dla róznych stron - po prostu hasło miksowane jest z sumą kontrolną strony !.

Dobra, dość tego bujania o włamaniu.Prawda jest taka, że wszędzie trzeba mieć układy. W Google też. Jak masz określony pakiet akcji (można kupić na giełdzie), to masz opcję na 1 frazę na wszystkie DC na pozycję 1. Dostajesz hasło, wklejasz w kod, zgłaszasz stronę do wyszukiwarki i po sprawie. :)

Eksperyment Discover.pl

Najlepiej łomem. W nocy.
to nie tak Rafał, prawdopodbnie innych hacker który pozycjonuje modyfikuje wyniki, tzn włamuje się na stronę z wynikami i podkłada tam swoje pozycje i wtedy strona spada na pozycje 5.

Nie chodzi o mechaniczne włamanie :mrgreen: tylko o to co napisał szkoopl :!: :!: :!: =D>

no jak to jak? tylko nie rozpowiadaj wszystkim: zadzwoń na numer 997 i powiedz że chcesz dokonać przestepstwa komputerowego (może widzisz tu jakiś haczyk, ale to taki żargon, to jest wyprubowane zdanie, jak tak powiesz masz 100%, że cię skierują do specjalisty) On ci powie co dalej zrobić, ma się te wtyki no nie? :)

Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności