Skocz do zawartości

dziwne zachownia się www

.::JARO::.

Rekomendowane odpowiedzi

P.S - Nie robić sobie jaj i nie nabijać postów Neutral

Tutaj wszyscy nabijają! A dlaczego? Ponieważ

aby mieć dobre miejsce w google trzeba mieć dużo linków

PS. Na Twoim miejscu nie drażniłbym szooka, nie wysyłałbym mu PW itede. Bo jak się zdenerwuje i pomiesza w guglu tak, że ucieszysz się, jak w ogóle będziesz mógł ją znaleźć w google.

omnia mea mecum porto

In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want.

• Odpowiedzi 48
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

WUEL jak możesz - mnie nieda się drażnić, pozatym jak kolega poda mi hasło na jakie skacze to postaram się mu włamać na kilka dni i podnieść pozycje, tylko muszę znać hasło i domenę a wtedy się włamie na tydzień

chętnie bym ci pomógł lecz nie mogę zdradzić ci tego bowiem zbyt dużo włamań naraz mogłoby powodować wykrycie mojej dziury w google.

A możesz też napisać skrypt wirusowy który sposoduje podmienianie wyników wyszukiwania, tylko musiałbyś go rozpropagować - pewien minus tego :-) to że strona np. zawsze pokazuje się na danej pozycji bez różnicy jakie hasło wpiszesz,

Ja włamuje się do Google od 2 lat choć rozmawiałem z radcą i powiedział mi że gdybym jawnie na forum napisał jak się włamywać wskazując techniki przestępcze mógłbym zostać ukarany.

Myślę że jak poczytasz foruum to dojdziesz do tego jak włamać się w wyniki,

możesz także podkładać serwer wyszukiwarki ale do tego celu powinieneś wpisać na swoim serwerze do DNS domene google.pl wtedy będzie Twój serwer miał tzw boosta + czyli domeny na tym serwerze będą lepiej traktowane

ravau to nie jest śmieszne, zobacz po ostatnim włamaniu do google mam zakaz poszukiwania wyników i kompy zablokowane za używanie wirusów

obrazek tego komunikatu tutaj

www.szook.pl/google.gif

i po co ja pisałem na forum że się włamuje, teraz muszę zmienić kompa i IP

hm :twisted:

sorry, szook, po prostu chciałem zmienić temat dyskusji, żeby zbyt wiele osób nie natrafiło na tę technikę...

omnia mea mecum porto

In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want.

ravau ale mnie zblkowali za używanie tego skryptu który includdujesz do wynikw Google.pl i wtedy jak ktoś szuka czegoś to dostaje moje wyniki np. zawsze na 5 pozycji każdej podstrony, kiedyś pisałem o tym.

A teraz widac mnie namierzyli, napisali meila że mam nie tyle co zakaz dodawania stron, tylko oglądania wyników google.

O ja biedny oszaleje, nie potrafię sobie poradzić jak nie mogę 30 razy dziennie spraewdzić czy moje pozycje się zmieniły :)

O ja biedny oszaleje, nie potrafię sobie poradzić jak nie mogę 30 razy dziennie spraewdzić czy moje pozycje się zmieniły

Będę Ci robić skriny i wysyłać poczta/mejl/gg/icq, albo umieszczać na eftepe/www, tylko uchyl, proszę, rąbka tajemnicy!

omnia mea mecum porto

Dobra niech bedzie !!!!

Pewnie mnie za to wywalą z forum, ale co mi tam szkodzi...

500zł wpłata na konto i wysyłam specjalny program Google HACK.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

Skoro już wszystko się wydało, to wytłumaczę jak to jest z tym włamaniem, bo tych 500zł to chyba i tak nie zarobię, bo jakiś debil z Allegro taniej sprzeda. :evil:

Jeśli masz Linuxa i umiesz z niego korzystasz, to kompilujesz program GoogleSniff (szukaj pod gsniff), wpisujesz tam IP serwera Google, w katalogu głównym jest plik ggl.ini, tam zmieniasz co chcesz.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

Proszę administratora forum o skasowanie powyższego posta, a jego autora o permanentnego bana na forum.

Ujawnianie tajnych informacji musi być karane! #-o

omnia mea mecum porto

Proszę administratora forum o skasowanie powyższego posta, a jego autora o permanentnego bana na forum.

Weź się koleś uspokój!

Na innych forach dyskusyjnych też mówią o GoogleSniff.

Fakt, że niewiele osób o tym wie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności