Skocz do zawartości

Dwa lata na PIO

kadzielawski

Rekomendowane odpowiedzi

Jeżeli chodzi o mnie, to się zarejestrowałem "pi razy ku" ok. 2 lata temu, ale dopiero teraz jakoś na maxa się w kręciłem na PiO. Może to starość, a może po prostu mam za dużo czasu wolnego.

Ale i tak będę was w kur**ał głupimi pytaniami żebyście nie umarli z nudów a raczej ze śmiechu, więc się nie łudźcie że będziecie z nami tak łatwo :)

Witryna Biznesu - najlepsza promocja biznesu w sieci.

mi po 2 latach na PiO przybyło ze 20kg...

Ja również... niestety. Trzeba cos z tym zrobic, Kaviorek, czy masz juz jakies postanowienia, plan dzialania? Do wakacji trzeba sie pozbyc nadmiaru, chyba ze miales niedomiar? :) Wg. moich wyliczen mam 10 kg nadwagi, nie wiem tylko jak sie za to zabrac...

oraz +20 cm w beercepsie

ooo przepraszam jeszcze jestem szczupły :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności