Skocz do zawartości

Obciążenie serwera

Ustawka

Rekomendowane odpowiedzi

Przeciez to stary numer (nie mowie generalnie o nazwa.pl). Przejsc okres probny i pozniej albo zawiesic konto, albo przerzucic na calkowicie zapchany serwer. W Polsce znam przynajmniej 5 takich firm, a na swiecie to juz jest ich po prostu masa...

A nie dopuszczasz do siebie myśli, że to może być przypadek? Okres testowy jest zwykle na tyle krótki, że administrator może nie zwrócić uwagi (szczególnie, że mało kto instaluje swoją stronę w pierwszym dniu okresu testowego).

INSANE - doradztwo, aplikacje bazodanowe, witryny internetowe

T, a czy ja gdzieś napisałem, że nie PRZYPUSZCZAM? Czy Ty przyjmujesz taką myśl, że po prostu mogę znać politykę firmy (czyt. kogoś z firmy)? Pisząc o polskich firmach, taką pewność mam (zaznaczę, że nie są to żadni giganci, np. z top30). Co do firm światowych, to pewniaków nie mam, ale znowu nie łudzę się, że skoro na rynku jednego kraju jest kilka takich przypadków, to na świecie ich więcej nie ma...

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Jak miałem okres testowy to tego autobloga postawiłem tam w pierwszych 5 min, a podczas okresu testowego były już z nim pewne problemy i się kontaktowałem z BOK'iem to nic mi nie mówili na temat obciążenia procka.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności