Skocz do zawartości

Udało się!

Red

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam, gratuluję ci i muszę się pochwalic :D Czy uwierzycie mi jeśli powiem że w ciągu 12 dni dzięki waszemu forum udało mi się wypozycjonować stronkę na 1 miejsce w google? Mam nadzieję że to nie tylko chwilowe... :) ale i tak dobrze 8)

Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET

Na razie nie chcę podawać adresu, bo nie wiem czy to jest trwałe (stronka młoda jest stosunkowo), słowa kluczowe też nie należą do najbardziej popularnych. Jeżeli allinanchor może być jakimś wyznacznikiem to na 3140 wyników, pod tą frazą jestem 5-ty. Hm, a pod słowo pod które jestem 1-szy w allinanchor jest tylko 21... Aha, zaznaczam, że nie używałem żadnych systemów (no chyba że takimi są katalogi), tylko katalogi i linki. :roll:

Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET

heheh gratki,  

ciekawe jak dlugo utzymasz sie na tej pozycji stosujac tak znakomite tajne metody pozycjonowania jak linkor linkuj itp :)

oczywiscie wish you all the best

Może luman nam zdradzi swoje tajne metody - oczywiście poza linkorem etc.. :)

A swoją drogą red powiedz jak tego dokonałeś. Towarzystwo Ci kiedyś okrzyczało o czy czytałem z niesmakiem a i teraz nie wszyscy to lekko przełykają.

SensorStudio & Co.

Może luman nam zdradzi swoje tajne metody - oczywiście poza linkorem etc..  

sensor co masz an mysli

ja po prostu zerkanlem na linki red9 do tego sony i stwierdzilem wiekszosc niestalych a i pogratulowalem oczywiscie dobrego wyniku szczegolnei w g.com 21 miejsce bylo jak najbardziej do pogratulowania

ale jak mowilem to bylo chwilowe juz cie nei ma w top1000 takze przedwczesna radosc

widze ze mamy filtra ostrego aiiiii red chyab za duzo pkt dal dla tych systemow

luman Odnośnie tajnych metod to więcej Ci powie samoobrona =D>

Na temat ataków to niebyło o tobie - red jak złapał zleconko to nieopatrznie ogłosił to publicznie razem z wezwaniem o poradę. No i paru gości potraktowało go jak psy wilka. Uważają bowiem, że w walce konkurencyjnej cel uświęca środki :cry: .

SensorStudio & Co.

huh, zadałem sobie trud i szukałem w google.pl hl=pl pod sony ericsson, doszedłem do 16 strony i nie znalazłem...

omnia mea mecum porto

In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności