Skocz do zawartości

Wirtualna Reklama

WirtualnaR

Rekomendowane odpowiedzi

spróbuj teraz zrobić subdomenę i skierować ją na lokalizację: https://wirtualnareklama.pl/wp/

może zadziała :tancze: twórz subdomeny to Ci wzmocni domenę główną - o to Ci pewnie chodzi:)

zrób np. 10 subdomen ale każda musi linkować jednym linkiem do domeny głównej - na nich postaw precle czy tam jeszcze inne systemy.

nie mam linku "pozycjonowanie" w stopce... i nie będę miał

głodne dzieci

Z aukcji allegro

Link będzie tak długo jak będzie działa strona
- kupiłesz domeny za 90 gr - za rok nie będzie kasy, więc ...

Precel nawet nie najgórzej wygłąda, ale w TOP1000 G (dla reklama, marketing, pozycjonowanie itd. - bo "wirtualna reklama" i tak nikt nie szuka) są co najmniej 300 precle lepiej podlinkowane.

Sprobujesz tym preclem promować strony głównej - i to za jasne. Ogólny pomyśl co najmniej jak teraz wygląda nie ma szans IMHO.

Poza tym zrób to jasne:

"Nie potrafię zainstalować wordpress na subdomeny" a nie

była subdomena : costam.wirtualnareklama.pl ale po 2 nie udanych próbach instalacji WP ( diabli wiedzą co było przyczyną ) 3 instalka wylądowała w katalogu co jest teraz i tak zostało.

PS: Sorry, jęsli to brzmi bardzo negatywne, ale chcę pomagać i pokaziwać, że tak nie gra.

TTSEO - a skąd wiesz, że za 90 groszy ? historia domeny jest ok 2001 roku więc nie jest tak źle

a że chłopak sobie nie poradził - nikt nie jest mistrzem programowania :tancze:

kryryka jest zdrowa :) co by było gdyby nikt nikogo nie krytykował :D

sam główny serwis jest do przebudowy, ale trzeba się na czymś uczyć ;)

głodne dzieci

TTSEO - a skąd wiesz, że za 90 groszy ?
Nie wiem!

Ale profesonalnie nie pisze sie "Link będzie tak długo jak będzie działa strona"

Pisze się np., że:

"Ja, jako Piotr Nowak gwarantuję że będzie dostępne co najmniej następne xx lat.

pzdr

piotr nowak

ul. costam xx

xx-xxx miasta

nip xxxxxxxxxxx"

albo

"nic nie gwarantuje, jestem anonymowe, nie wiem, jak będzie dalej.

zaufaj mnie i wplac albo mam cie gdziesz"

Chodzi mi o aukcje allegro gdzie SPRZEDAJE usługi.

historia domeny jest ok 2001 roku

od 2001 do 2001

i

od 2007 ...

Domena w 2007 miała wartość zerową:

https://search.yahoo.com/search?p=linkdomai...ualnareklama.pl - tak na szybko nie widzę żadnego BL, kto ma wieciej niż 5 lat.

no i tu masz rację, ale dajmy szansę :)

dużo... bardzo dużo osób myśli, że biznes internetowy po pikuś i nic nie trzeba robić żeby się kręcił... a rzeczywistość jest zupełnie inna - biznes internetowy to ciezka praca.

z tym sprzedawaniem to bym był ostrożny - co będzie jak się trafi na bandę prawników ?? ja bym nie ryzykował :)

głodne dzieci

Dosyć oryginalny skin pierwsze wrażenie dobre robi, może trochę dziwnie wygląda ta lokalizacja w katalogu, ale to nie ma realnego znaczenia. Jak podlinkowany z domeny i jej podstron to może być nawet lepiej. Można by title trochę pozmieniać. "Czytaj dalej" opatrz w nofollow.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Dziękuję wszystkim za opinie.

Problemów z instalowaniem na subdomenie nie mam , od jakiegoś czasu na subdomenie działa inna strona. Prawdopodobnie był to problem ze skórką, nie działa na WP 2.3.2 a taki miałem na tej pechowej subdomenie :) później szybko zainstalowałem inną wersję WP w katalogu "wp" no i tak zostało :)

W kwietniu, maju 2007 Wirtualna Reklama miała PR 3 ale później zająłem się czymś innym i całą pracę szlak trafił :P

Nie zależy mi na zyskach z tej strony , jeżeli coś wpłynie to dobrze jak nie to też przeżyję. Jest to moja pierwsza strona i popełniłem przy niej dużo błędów, jednak postanowiłem że dalej będę się nią zajmował.

Jeżeli jest ktoś zainteresowany umieszczeniem linku w jakimś mieście to proszę o kontakt. Oczywiście bez żadnych opłat.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności