Skocz do zawartości

Twoje płatności są aktualnie wstrzymane ? ;o

Adrian88

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz wysyłają PIN po przekroczeniu $10... Czyżby zamierzali obniżyć próg do wypłaty?

https://adsense.blogspot.com/2008/01/pinnin...down-to-10.html

niby po co mieliby obniżać próg do wypłaty? :) Dla nich lepiej nie wypłacać kasy w ogóle, niż obniżać próg :)

Wejdź i nakarm głodne dziecko.

baner4.gif

Dziękuję.

Obniżenie progu do wypłaty to IMHO usankcjonowanie niskich stawek za kliknięcia. Przecież jakby były niskie stawki a wysokie minimum to by się ludzie zniechęcali bardziej, niż gdy będą tylko niskie stawki i niski limit. :)

• 1 miesiąc temu...

rowniez mam komunikat

"Twoje płatności są aktualnie wstrzymane. Konieczna jest dalsza interwencja, aby zwolnić tę płatność. Więcej szczegółów. "

oraz komunikat

"AdSense dla treści - Brak dostępnych danych -"

czy to znaczy ze nie nalicza mi klikow ?

pozdrawiam

Opiekuj.pl - Testy dla opiekunek do dzieci | Dentysta Mokotów który daje powody do uśmiechu | Systemy szklane - Oferujemy szeroki wybór elementów szklanych dostępnych w różnych rozmiarach

Bo rano przewaznie nie ma jeszcze kilków, sprawdz poprzednie dni.

Btw. Mi zaczynaja sie pojawiac jakies kliki na koncie dopiero kolo 9.30-10...

Odnosnie tego:

"Twoje płatności są aktualnie wstrzymane. Konieczna jest dalsza interwencja, aby zwolnić tę płatność. Więcej szczegółów. "

To pewnie musisz wpisac PIN -> kliknij w to "wiecej szczegolow" i wyswietli Ci powod wstrzymania :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności