Skocz do zawartości

Sens dodawania strony do katalogów

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Nic nowego nie napiszę: początkujący robią ten błąd, że linkują adderem czy śmietnikami OBIEKT docelowy, czyli właściwą stronę. Linkować tym zaplecze drugiego poziomu (czyli te mniej wartościowe).

Co do płacenia: ostatnio wpisałem "fraza + katalog stron", 9 na 10 (licząc od góry) było płatnych :)

Łatwo policzyć, czy płacenie się opłaca. Poza tym płacisz = wymagasz.

Jedyny mankament, to to, że nie można płacić przelewem. Po co mam wysyłać sms za 10zł+VAT, jak właściciel katalogu ma z tego ze 3 złote?

Wydaje mi się że juz minęła bezpowrotnie era qlwebów, teraz ich funkcje przyjeły Precle.

Qlweby jak juz ktoś wcześniej wspomniał nadają się do linkowania zaplecza najniższego poziomu. Ja osobiście lubię niemoderowane, bo mogę w nich dodawać linki do zaplecza i od razu się pojawiają.

Katalogów, w których co 3 osoba tworzy własną podkategorię, co 3 osoba dodaje nic nie wartą podstronę, a często linki są zupełnie nieposegregowane.

Co z tego, że ktoś skrupulatnie moderuje swój katalog? G ma to totalnie w gdzieś

A wracając do tematu, że każdy Tworzy swoją kategorie, to moim zdaniem tym lepiej dla samego katalogu, bo zwiększa się liczba stron katalogu, na których jest tylko jeden link. Zamiast farmy linków. Jak myślicie co jest lepsze?

Niemniej jednak qlweby itp to śmietniki i nimi pozostaną

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności