Skocz do zawartości

System płatności SMS

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Szukam systemu płatności SMS, z którego może korzystać osoba prywatna. Osobiście znam atomsms.pl i allpay.eu. Mam tylko pytanie - czy Allpay jest płatny?

Proszę o adresy innych firm.

Chyba 10 zł oplaty aktywacyjnej czy cos takiego.

Edit:

#

Pełna aktywacja konta w serwisie AllPay umożliwia wypłatę zgromadzonych środków na podany rachunek bankowy. Gdy konto jest nieaktywne, można jedynie przyjmować płatności. Aktywacji konta można dokonać korzystając z menu "aktywacja konta" z panelu Mój AllPay.

Aby aktywować konto należy dokonac opłaty zgodnie z Tabelą Opłat (10 zł brutto). Wpłaty można dokonać wybierając po zalogowaniu w serwisie z lewego menu opcję "Aktywacja konta".

tutaj

Płatności sms w Allpay.eu działają doskonale - mam w kliku katalogach (jako filtr antyspamerski).

Z jedną rzeczą się tylko nie do końca zgadzam: z tym, że "allpay.eu pobiera prowizję". Bo wychodzi na to, że oni dostarczają nam produkt - my dostajemy prowizję (czytaj: ochłap) a oni pieniądze...

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

Ja nigdy nie płacę przez SMS, bo to zdzierstwo - nie ma innych systemów płatności? Dziś nawet 13-latek może mieć konto w banku, a jak nie to mają jego rodzice. Średnia opłata za przelew przez net to 0,50-1 zł. Przecież nie będę doliczał sobie do abonamentu za telefon 10 zł, bo właściciel katalogu chce 2 zł za wpis :(

Są konta, gdzie przelewy są w ogóle za darmo - mam dostęp do takiego, w lokalnym banku spółdzielczym. Gdy machnę powiedzmy 50 wpisów do katalogów, policzcie, ile mogę zaoszczędzić.

Wkurza mnie to, że można płacić tylko przez SMS. Są przecież inne systemy a także transakcje bezpośrednie, których nie powinniśmy się bać przy kwotach rzędu 3-10 zł ;)

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności