Skocz do zawartości

google coś wymyśla...

esystemy

Rekomendowane odpowiedzi

witam, jestem autorką serwisu www.esystemy.pl i mam od pewnego czasu problem z wypozycjonowaniem swej strony w google. otóż, wszystko zaczęło sie od zmiany szablonu graficznego zakupionego w renomowanej firmie w usa i dodawaniem linków do katalogów/list dyskusyjnych (po ok 3 dzienie przez 1 miesiąc).

Na początku byłam pod nazwą systemy inwestycyjne w google na 3 podstronie i cały czas stopniowo przesuwałam się do przodu. Aż do teraz. Dziś odziwo (rano) byłam na 9 pozycji dla google, a później znikłam. Nie stosuję żadnych technik nieuczciwych więc co się dzieje? Proszę, pomóżcie mi zrozumieć filozofię problemu.

Ps. Yahoo 3 pozycja, Onet szukaj - 5 pozycja, a Google? (dla słowa: systemy inwestycyjne) (ale... tytuł i opis strony jest dla starej strony)

Ps2. Czy ma coś wspólnego że posiadam dwa komputery (laptop + domowy) z dwoma operatorami internetowymi (2 inne IP) oraz fakt, że jestem w USA?

Pozdrawiam!

(po ok 3 dzienie przez 1 miesiąc).
Używając tylko "systemy inwestycyjne"?
Aż do teraz. Dziś odziwo (rano) byłam na 9 pozycji dla google, a później znikłam.
Jeden dzień to nie powód do paniki.
Ps2. Czy ma coś wspólnego że posiadam dwa komputery (..)
To nie ma nic wspólnego, choć masz inne wyniki niż my w Polsce.

Wg. może być to filtr, jeśli np. strona była linkowana pod jednym anchorem,

ale za wcześnie by cokolwiek powiedzieć, może dziś Google zwrócił jakieś stare wyniki.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności