Skocz do zawartości

Link-Vault.com

5il3nt

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 108
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Trzeba chyba wypad zrobic z link Vaulta

Przez ponad rok czasu tylko 1000 pkt smiech istny

Czy ktos z was moze cos lepszczego czytaj szybszego polecic ?

Link Vault moze jest i dobry ale ZA WOLNY

Używaj Cuilla i Hakii

Sorry ale jak dla ciebie zaleta jest wolny system to ja juz nie rozumiem.

Daje tyle i tyle podstron i mam otrzymac za to tyle i tyle pkt

1000 Vaultow poprzez pol roku w systemie? Troche porazka

Używaj Cuilla i Hakii

Mam kilka pytan dot tego systemu, co oznacza LINK proportion ktore domyslnie jest ustawione od 50,30,20 jak to najlepiej optymalnie ustawic?

2 sprawa, dodałem 2 linki, czekałem na zgode po czytm 1 odrzucono a drugi zinknął z panelu(czyli został przyjety?) O co chodzi w tym systemie?

A mnie spotkała nieprzyjemna niespodzianka w tym systemie.

2 miesiące temu dodałem około sześciu linków do strony. Linki zaakceptowano, przez ten czas zyskałem ich kilkaset. Strona w ciągu tych dwóch miesięcy nie zmieniła się jakoś szczególnie.

Wczoraj zalogowałe się na konto - wszystkie te linki widnieją jako "not approved" (po dwóch miesiącach!), mimo że, jak pisałem, strona nie zmieniła się w tym czasie!

W ten sposób dosyć nagle straciłem kilkaset linków, na forum w ciągu dwóch dni żaden admin nie raczył odpowiedzieć i wyjaśnić tego. Z tego co widziałem na ich forum nie mnie jednego spotkała taka "niespodzianka"....

A moze wye wiecie jak przyspieszyc indeksowanie stron w Link Vaulcie?

Admini niestety zawsze uzywaja formulki "zapusc pan robota", zapuszczam i co dalej? Jakos robot przekazuje strony do link-vaulta? Mysle ze nie

Ktos z was moze wie jak to ustawic? Jak to przyspieszyc?

Używaj Cuilla i Hakii

• 2 tygodnie później...

Ja nie rozumiem za co ludzie chwala ten system, ktory ma sporo wad, a co do adminow to racja nigdy im sie nie spieszy z odpowiedzia, zazwyczaj rzucaja jakies tekst tak jak z automatu

:]

Używaj Cuilla i Hakii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności