Skocz do zawartości

Link-Vault.com

5il3nt

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 108
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

5il3nt , gdzie link refer? Co to dziwna moda ostatnio się porobiła, "POMAGAć BEZYNTERESOWNIE:)"?

zreszta i tak sie posypia zaraz pewnie pytania jak z tego korzystac

A napiszesz ;):)

Choć coś w skrócie. Niestety mam już konto ale za nic nie wiem jak ten system działa.

Pozdrawiam

Ale to jest temat o Link-Vault a nie o Co-op...

wszystkie te linki widnieją jako "not approved" (po dwóch miesiącach!)

Właśnie dzisiaj mnie to spotkało. Jedna strona dodana dwa razy, na 6 słów kluczowych. Jedno dodanie jest prawie rok w systemie i nagle buch - nie ma linków. Pewnie pierwsze pozycje niedługo diabli wezmą. Podejrzewam, że robiłem komuś konkurencję, więc zrobił mi kuku.

Eksperyment Discover.pl

Przyznam, nie udało mnie się opanowac ten system, chociaż i linki miałem i punkty, wage-weight, a na Boga nie potrafie zrozumieć jak to działa. No ale stare wyjadacze twierdzą że system ten jesty jeden z najlepszych. (cały czas mówiłem o coop w zupewnie innym działe, ale dureń ze mnie:)

Dla mnie najdziwniejszy system z jakim mialem do czynienia i z jakiego korzystam.

Kompletnie nie wiadomo co od czego zalezy

Ktos mowi ze system dobry .... ale komu sie chce czekac 2 lata na wzrost frazy?

:]

Używaj Cuilla i Hakii

Yeden, zrob aferę na ich forum, np. tu gdzie ja:

https://forum.link-vault.com/viewtopic.php?t=4322

mi te linki zaakceptowali ponownie, co z tego skoro pozycje diabli wzieli.

Twierdzili że strona którą linkowałem często odpowiadała błędem 503 i dlatego usunęli linki.

Teraz monitoruję ją za pomocą siteuptime.com, więc następnym razem (oby go nie było) będę wiedział czy mówią prawdę czy nie.

Ktos mowi ze system dobry .... ale komu sie chce czekac 2 lata na wzrost frazy?

:]

Temu kto potem ma zarabia na tej frazzie przez 3 nastepne lata

ehh, ten mrtn i jego zamiłowanie do trwającego wieki pozycjonowania ;)

A nie lepiej wypozycjonować stronę w 3 miesiące i zarabiać na niej następne 4,5 roku? ;)

"ehh, ten mrtn i jego zamiłowanie do trwającego wieki pozycjonowania

A nie lepiej wypozycjonować stronę w 3 miesiące i zarabiać na niej następne 4,5 roku?"

Tutaj sie zgodze calkowicie

A jakie jest wasze zdanie o platnych kontach w LinkVaulcie? Daje to cos ? Czy szybciej Vaultage jest dodawany? Bo chyba ma to istotne znaczenie.

Dodatkowo interesuje mnie wynajecie punktow w Vaulcie, nie ma formalnego cennika ale admini jak juz uslysza o sprzedazy to robia to z checia za cene jaka sam zaproponujesz. Z tego co podali na aukcjach wychodzi cos okolo 70-80 $ za 5000 Vaultow miesiecznie, jakie sa wasze doswiadczenia na tym polu?

Używaj Cuilla i Hakii

• 2 miesiące temu...

Przepraszam za odświeżanie starego tematu, ale chyba nie ma sensu zakładać nowego, odnoszę wrażenie, że link-vault budzi na forum co raz to mniejsze zainteresowanie.

Mam z tym systemem ostatnio sporo problemów, historia wygląda następująco:

- dobrnąłem w pewnym momencie do 40k punków, z czego zdążyłem spożytkować 30k

- od kilku miesięcy liczba wykorzystanych punktów stopniowo topniała (nie dostaję nowych linków, a dotychczasowe powoli znikają), natomiast całkowita liczba przyznanych punktów utrzymywała się na stałym poziomie 40k

- w ostatnim miesiącu proceder się rozwinął bo liczba przyznanych punktów również zaczęła dość szybko spadać, mimo że na stronach, na których jest zainstalowany system nic się nie zmieniło

Efekt tego jest taki, ze obecnie mam 15k punktów z czego wykorzystane 13k i ta wartość ciągle spada w tempie ~250 punktów dziennie.

Zastanawia mnie czy link-vault wycofuje się z polskiego rynku czy tylko ja mam takiego pecha :)

Dodam tylko, że korzystam z darmowego konta, może w tym tkwi przyczyna problemu, czy ktoś z Was przechodził podobne przygody ?

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności