Skocz do zawartości

Link-Vault.com

5il3nt

Rekomendowane odpowiedzi

Wiesz ja mam podobny problem sporo pkt których nie idzie wykorzystać bo nie ma przyrostu linków. :/

Potwierdzam. A na dodatek potrafią wykasować linki, które wiszą od kilku miesięcy albo od roku ot tak sobie. Albo nie wiedzieć dlaczego nie zatwierdzają linków. System przestał budzić moje zaufanie.

Eksperyment Discover.pl

• Odpowiedzi 108
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

U mnie jak narazie nie ma problemów z linkami i stronami

Jedyny problem to slabe naliczanie Vaultow oraz dosyc powolne przydzielanie linkow

Ja linkuje na strony anglojezyczne i widac dobre tego efekta

Używaj Cuilla i Hakii

Kto mi zaręczy, ze po wykupieniu płatnego konta będzie działać lepiej?

Edycja

Chyba jednak chodzi o kasę, jeśli dobrze zrozumiałem:

Link Placement: We have been having a site purging period so many links that were not being displayed have been removed making link counts go down. On top of that we have had a few large clients join with big demands on server time slowing placement. Due to the latter we are considering ways to prevent this causing issues with placement and have introduced a limit to how many links an account can place in any 1 placement. So far we have chosen the following limits: Free account = 100 links per placement ; Advanced Features = 500 links per placement ; Unlimited Features = 1000 links per placement. These limits are a trial and we look forward to your feedback on our forum.

Przy takich limitach to nie wykorzystam swoich punktów(teraz mam 30% wykorzystane), więc zrobię to co Yavaho - usunę połowę stron. Jak inni tak zrobią to będzie jazda w dół dla systemu.

Eksperyment Discover.pl

Przy takich limitach to nie wykorzystam swoich punktów(teraz mam 30% wykorzystane), więc zrobię to co Yavaho - usunę połowę stron. Jak inni tak zrobią to będzie jazda w dół dla systemu.

ja mam wykrzystane zaledwie 20 %, poza tym usuneli mi kilka tys linkwo za 2 miesiace temu od tak.. bo jakis blad systemu.. strona poleciala na leb na szyje..

Link Vault

1. Nie posiadam problemu z punktami - w 1 miesiąc zdobyłem kilka tysięcy punktów na jednej stronie

2. Linki trzeba opisywać z dużych liter

3. Nie opłaca się stosować polskich znaków bo i tak się nie wyświetlają poprawnie

4. Niestety, na razie system przyznaje mi linki na podstronach serwisów o bardzo niewielkim PR, często na stronach niezaindeksowanych

Co-op

1. Brak ludzi weryfikujących polskie linki, zatem praktycznie nie można pozycjonować polskich stron

2. Nie ma dużej kontroli (żadnej?) nad ilością linków - np. posiadasz 40 000 punktów i dodajesz jeden link, to cała moc zostanie wykorzystana do promowania tego linku - strach stosować bo można wypaść z Google

Jak macie jakieś inne doświadczenia to proszę podzielcie się nimi.

Nie posiadam problemu z punktami - w 1 miesiąc zdobyłem kilka tysięcy punktów na jednej stronie

To ja chyba na innej planecie zyje, ja po ponad pol roku dobiegam do 2500 z 4 stronami

Nie wiem jak ty to zrobiles ale efekt imponujacy.

Ale fakt system zamulony i to ostro, pisalem o tym wczesniej, ciezko naliczaja punkty, ciezko dostaje sie linki ogolnie wszystko ciezko. Pytalem sie adminow czemu tak slabo mi indeksuje a oni ciagle mi podsylali linka do jakiegos smiesznego robota, i co zapuscilem robota i nic daje on tylko info ktore strone sa be dla link vaulta i nic nie przyspieszaja indeksacji.

Pewnie predkosc indeksacji zalezy od samej strony, przyjazdnych urli i ich budowy.

Problem w tym ze za bardzo nie ma gdzie uciec.

Używaj Cuilla i Hakii

Pytalem sie adminow czemu tak slabo mi indeksuje a oni ciagle mi podsylali linka do jakiegos smiesznego robota, i co zapuscilem robota i nic daje on tylko info ktore strone sa be dla link vaulta i nic nie przyspieszaja indeksacji.

Z ciekawości.

Podrzucisz adres do tego robota ?

Przecież w link-vault trzeba mieć konto premium. Inaczej to można sobie pobiegać.

W jakim sensie pobiegać?

Czy mógłbyś opisać zalety konta premium - nie chodzi mi o to co pisze LV, tylko o Twoje doświadczenie.

Byłby wdzięczny gdybyś napisał, czy dzięki zakupie konta premium, dostaje się np. linki ze stron o wyższym PR, a może indeksuje wtedy więcej stron, dają więcej punktów?

Czy konto Premium to według Ciebie konto: Link Vault Advanced, czy też konto Link Vault Unlimited?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności