Skocz do zawartości

Link-Vault.com

5il3nt

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 108
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Opinia osoby posiadajacej konto platnej jak najbardziej oczekiwana.

I mnie zaczeli punkty obcinac.

Używaj Cuilla i Hakii

• 2 tygodnie później...

jest napisane jak byk :)

This is the ideal solution for professional internet marketers, it offers all the features in the advanced package along with an unlimited number of URLs. Includes:

• Unlimited amount of URLs

• Update and add links in bulk by copy and pasting to and from Excel

• Download all link placements by group / filter, tab delimited including PR

• Todays, yesterdays, last weeks and last months SERPs history performed every 2 days

• History graphs to compare link text position in the SERPs over time

• 14 days grace to maintain current link placements following a Vaultage decrease

• 2000 Domain Bans per Site and multiple site ban functionality

• 25% more Vaultage given (than the free account) for displaying ads 2,3,4 and 5

• 10% Referral Bonus Vaultage

• Top priority link placement with wider spread accross domains

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Takie oto info otrzymalem gdy zapytalem sie czy mozna placic poprzez paypal

"If you send 6 months payment to admin@link-vault.com we can sort this out for you.

So that would be $120"

Używaj Cuilla i Hakii

Witam, głową nie zaręczę, bo zmęczony dziś jestem strasznie, ale czytałem dziś chyba gdzieś, że podobno strony z link-vault mają wylatywać z indexu google i dlatego tak drastycznie spadła ilość punktów i linków.

To by się zgadzało z moją obserwacją, co prawda linków tak szybko nie tracę, ale liczba punktów... koszmar, miesiąc temu miałem olbrzymi zapas punktów, a dziś zostało mi 32 !

Sprawdzam stan rzadziej niż w innych, ale ok. 2-4 tygodnie temu był olbrzymi spadek ilości punktów, a potem powoli traciłem.

Ja wolę nie ryzykować, takie ploty często się potwierdzają, więc usunąłem ...

update:

Właśnie sprawdziłem w Google, jest kopia strony z 25.06, ale strona się nie wyszukuje pod głównym adresem, i ma PG = 0, tylko domeny dodatkowe ciągle są w wynikach

a tu info na temat, ale ja czytałem gdzie indziej

https://bluerank.blogspot.com/2006/06/etycz...e-ale-w-gr.html

Wyszukiwarki napisów do filmów divx - było 14 , zgadnij, ile zostało ?

Napisy do filmów

Znajdź aforyzm dla Twojej kobiety, koleżanki, siostry, mamy, albo w ostateczności dla żony ( najlepiej czyjejś, hihi )

Cytaty wybierane przez kobietę ! będą pasować najlepiej.

Aforyzmy , Cytaty

Wlasnie sie zastanawialem nad wykupieniem platnego konta w link vaulcie ale bede sie musial ostro zastanowic

Jest jeszcze konkurencja ale nie proponuje ona zbyt wiele

Chcialbym pozac opinie osoby ktora korzysta z link Vaulta i ma tam PLATNE KONTO

Na dzien dzisiejszy musze ostro zweryfikowac swoje zdanie o Link Vaulcie. Ucielo ponad 50-60% zarobionych punktow do tego admini nie za bardzo kojarza co to za problem (pewnie to nie problem tylko specjalnie tak robia), wiekszosc uzytkownikow juz sie z tym spotkala, na forum juz nawet pojawiaja sie glosy o ucieczce z systemu.

Ciagle tylko nie wiem jednego czy płatne konto rozwiazuje ten problem.

Używaj Cuilla i Hakii

• 2 tygodnie później...

Mam pytanie czy ktos wie jak zorganizowac kupno/sprzedaz/przekazanie/wymiana punktow w link-vault? Czy np w opcji platnej jest taka mozliwosc? Jesli macie jakies pomysly to podzielcie sie... Nie mowie tu o kupnie punktow od adminow systemu tylko o transakcjii miedzy uzytkownikami...

-------------------------

Web site design studio is chicago web design company

Chicago Web Design studio. Foto album Adam Matuszyk z Sucha Beskidzka

• 2 tygodnie później...

system mnie zaczyna powoli dobijac

ucina punkty nie wiedziec czemu

byc moze robia to specjalnie aby zakupic u nich platne konto

ja juz szukam jakiegos innnego systemu tylko wlasnie czym warto sie zainteresowac?

Używaj Cuilla i Hakii

• 3 tygodnie później...

Zakupilem konto za 19/m-c i pol dnia po zakupie bylo nieczynne ;-) ale juz jest ok fajnie niedlugo zrobie podsumowanie w osobnym poscie tylko niech ktos mi powie jak umieszczac polskie znaki?

daje Jelenia Góra i pokazuje krzaki - ja w FF jak dodaje linka mam kodowanie ISO polskie, na stronie wyswietlanej jest tez ISO i sa krzaczki mimo to :)

Serdecznie pozdrawiam,

Paweł

bardzo dobrze przynajmniej bede wiedzial jak to dziala na platnych kontach

a co do polskich zankow to moga byc chyba problemy

Używaj Cuilla i Hakii

• 1 miesiąc temu...

czy w link vaulce mozna sobie zmienic ilosc wyswietlanych linkow na stronie? Wiecej niz 3? Zmieniajac ta 3 ke?

<?php

ini_set ("include_path", ini_get ("include_path") . ':../:../../:../../../:../../../../:../../../../../');

include ('lvgsO817PEu0cLVGpU.php');

echo DisplayLinks(3,'',' - ','','');

?>

Używaj Cuilla i Hakii

2. The following piece of code includes the links on to your pages, therefore it must be copied on to every page or ideally in to your footer file. The number after the open bracket sets the number of links displayed (can be any number from 1 to 5).

Ja od początku mam 5

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności