Skocz do zawartości

Link-Vault.com

5il3nt

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 108
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Witam, głową nie zaręczę, bo zmęczony dziś jestem strasznie, ale czytałem dziś chyba gdzieś, że podobno strony z link-vault mają wylatywać z indexu google i dlatego tak drastycznie spadła ilość punktów i linków.

To by się zgadzało z moją obserwacją, co prawda linków tak szybko nie tracę, ale liczba punktów... koszmar, miesiąc temu miałem olbrzymi zapas punktów, a dziś zostało mi 32 !

Sprawdzam stan rzadziej niż w innych, ale ok. 2-4 tygodnie temu był olbrzymi spadek ilości punktów, a potem

Na moim koncie przyrasta codziennie średnio 1 - 2% aktualnego stanu.

Wczoraj dobiłem do 100 tys.

MG

Mam pytanie czy ktos wie jak zorganizowac kupno/sprzedaz/przekazanie/wymiana punktow w link-vault? Czy np w opcji platnej jest taka mozliwosc? Jesli macie jakies pomysly to podzielcie sie... Nie mowie tu o kupnie punktow od adminow systemu tylko o transakcjii miedzy uzytkownikami...

Najprościej jest to zjrobić tak, że udostępnic dostep do swojego konta.

Ma to zalete, ze jest proste. Wade, ze kupujacy zna zaplecze sprzedajacego

a sprzedajacy wie co kupujacy pozycjonuje.

No i dobre jest tylko dla sytuacji, w ktorej sprzedaje sie calosc punktow.

MG

LV wprowadza jakies zmiany w przydzielaniu linkow

Takze za jakis czas sie okaze czy tak naprawde cos zmieniono

:]

Używaj Cuilla i Hakii

• 5 lat później...

Link-Vault chyba przestał istnieć, z tego co widzę. Zna ktoś może coś podobnego, godnego uwagi?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności