Skocz do zawartości

znaczniki H1 i H2 a style.css

szyymek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam posiadam stronkę która style ma standardowo zdefiniowane w style.css

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="./css/style.css">

W tym pliku ustawiam miedzy innymi rozmiary i kolor znacznikow H1 i H2 w taki sposób ze:'

H1 - ma rozmiar wiekszy niz standardowy czyli 40 px

H2 - ma rozmiar 12 px

Czytałem tu na forum ze nie powinno to byc traktowane jako spam, ale jak jest do konca sam juz nie wiem..

Czy robot googli moze sprawdzic zawartosc tego pliku pomimo ze w robots.txt mam:

User-agent: *

Disallow: /css

Czy taka stronka moze zostac zbanowana przez robota( po przenalizowaniu przez niego zawartosci pliku style.css) bo moja stronka od 2 dni znikneła z googli bo zastosowaniu tej metody.( wg mnie oprócz tego nie mam na stronie nic co mogłoby spowodowac bana)

Co wy o tym sadzicie?

IMO nawet nie trzeba zabraniac robotowi tam wlazic, dopoki nie ustalasz rozmiarow fonta rzedu 1px. Ja z powodzeniem mam na paru stronach w cssie zrobione z h1 zwyklego bolda :) i nic sie nie dzieje- oczywiscie nie znaczy to ze sie nie stanie :mrgreen: ale przy tym co Ty masz to IMO wogole nie ma problemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności