Skocz do zawartości

Zarobki vs nowe strony

L23

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie się wydaje, że w soboty. :)

Czy to prawda? Nie wiem... Zdawało mi się, że wpadłem w SP a jak pousuwałem WSZYSTKIE kiepskie strony z konta stawki i tak nie wróciły do normy... Widać zbiegło się to z ogólnoświatowym dołkiem stawek...

Hmmm, a ja mam 3 więc Twoja wypowiedź mija się z prawdą :)

Kont można mieć wiele, tylko muszą być zarejestrowane na różne osoby :)

No to się zdecyduj czy ty masz te trzy konta, czy te konta mają trzy różne osoby. No chyba, że masz potrójną osobowość.

Co do SP to można powiedzieć, że stawki w Adsense spadły gwałtownie po zmianie rządu. Ma to jakiś wpływ?

Tabele i statystyki piłkarskie wszystkich najwazniejszych lig europejskich

Aż strach zakładać nowe tematy ...

W temacie istnienia SP.

Istnieje mechanizm ograniczający dochody wydawcy. Na swoim koncie mam strony z naprawdę różnych dziedzin. I pewnego brzydkiego dnia CPC na WSZYSTKICH stronach spadł mniej więcej 3x. Niektórzy nazywają to SmartPricingiem i tłumaczą tym, że reklamodawcy nie uzyskują odpowiedniej konwersji. Podobno reklamodawcy również płacą mniej za reklamę - a może to tylko google bierze większy procent. Nie wiem - dla mnie to bez znaczenia. Faktem jest, że coś takiego istnieje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności