Skocz do zawartości

Zarabiaj na programach partnerskich

CrashXT

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Chciałem tylko poinformować, że o konferencji można przeczytać obecnie na kilkunastu blogach oraz w ostatnim mailingu YoYoPartner.pl

A reklama konferencji znajduje sie m.in. na www.seo.net.pl

Mam nadzieje, że już za kilka dni będę mógł podać wam nazwiska osób, które przyjeły zaproszenie na konferencje jak wykładowcy. Przypominam jednocześnie, że możliwość zapisywania się na konferencje co prawda jeszcze w chwili pisania postu jest, ale niebawem się zakończy.

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

Każdy obecny na konferencji otrzyma 50k pkt. w systemie www.seo.net.pl na miesiąc dla testów. Na konferencji będzie wykład omawiający jak należy wykorzystać tak wielką ilość pkt. w promowaniu produktów w programach partnerskich.

Zostało jeszcze 6 miejsc.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

ZloteMysli.pl mają przysłać 60 płyt z wykładami. Wykłady te były wygłaszane podczas poprzednich konferencji.

50k pkt. + hosting + wiki = :)

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Będą materiały video z przemówień. Organizatorem jestem tylko ja i już widzę tego efekty. Śniadanie zjadłem dopiero 20 minut temu, rozmawiałem dziś więcej przez telefon niż przez ostatni miesiąc...

Zobaczymy jaki będzie efekt końcowy, ale jestem dobrej myśli :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności